Ardennen
Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

FLASHDEAL! ⚡ GLOEDNIEUW hotel in de schitterende, groene heuvels van de Belgische Ardennen

Hillview Resort Granvoir Hotel
Neufchâteau, Ardennen, België bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡Verblijf 2, 3 of 4 dagen in de schitterende natuur van de Belgische Ardennen in een GLOEDNIEUW hotel

In de adembenemende, groene heuvels van de Belgische Ardennen ligt een parel verborgen: Hillview Resort Grandvoir. Stel je voor dat je wakker wordt in een luxe hotelkamer met een uitzicht dat je hart sneller laat kloppen. Het terras van je vakantieverblijf biedt de perfecte setting om even helemaal tot rust te komen. Niet alleen de omgeving is betoverend, ook de faciliteiten van het resort zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Trakteer jezelf op een diner in het restaurant, waar de chef-kok de sterren van de hemel kookt met lokale specialiteiten. Sluit de dag af in de knusse bar, waar de open haard en een goed glas wijn wachten om je te verwelkomen.

Let op! Deze deal is tijdelijk t/m 22 april boekbaar!

Ardennen
Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

FLASHDEAL! ⚡ GLOEDNIEUW hotel in de schitterende, groene heuvels van de Belgische Ardennen

Hillview Resort Granvoir Hotel
Neufchâteau, Ardennen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • GLOEDNIEUW hotel!
  • Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten
  • TIJDELIJK BOEKBAAR!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip! Breng een bezoek aan Kasteel Bouillon ca. 36 km
Avontuur in de natuur

De Ardennen nodigen uit tot ontdekking. Fiets- en wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de vele routes die het heuvellandschap doorkruisen. De medewerkers van de fietsverhuur staan klaar met tips voor de mooiste tochten. En voor wie het water op wil, bieden de kronkelende riviertjes een perfecte kans om per kajak de omgeving te verkennen. Gezinnen vinden plezier in de indoor speeltuin, maar de echte avonturen beleef je samen in de natuur.

Kortom, Hillview Resort Grandvoir is de ideale uitvalsbasis voor iedereen die op zoek is naar een mix van ontspanning en avontuur in de prachtige Belgische Ardennen. Ontdek het zelf en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Hillview Resort Granvoir Hotel
Chem. du Moulin de la Roche 24,
Neufchâteau, België
Kaart
Chem. du Moulin de la Roche 24, Neufchâteau, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Roompot Hillview Resort Grandvoir, genesteld in de adembenemende groene heuvels van de Belgische Ardennen, biedt een unieke combinatie van luxe hotelkamers en comfortabele lodges met een prachtig uitzicht op het landschap. De ideale plek om te ontspannen, met faciliteiten zoals een restaurant waar regionale specialiteiten worden geserveerd, een gezellige bar met open haard, en een indoor speeltuin voor de kleintjes. De kamers zijn uitgerust met moderne gemakken zoals een minibar, waterkoker, koffiecupapparaat, gratis Wi-Fi, en airconditioning, en bieden een terras met uitzicht op de heuvels. Het resort is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving, met fietsverhuur en tips voor de mooiste routes. Extra faciliteiten omvatten een centraal oplaadpunt voor auto's, een minimarkt, en parkeergelegenheid, waardoor je verblijf zowel comfortabel als onvergetelijk wordt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Broodjesservice
  • Binnenspeeltuin
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Kamerfaciliteiten

  • Waterkoker
  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
Hoogtepunten

Redu

Bezienswaardigheden, Steden
Redu

Redu is hét boekendorp van België en waarschijnlijk één van de bekendste dorpjes in het zuidelijke deel van de Belgische Ardennen. Je vindt hier o.a. 17 boekwinkels!

Bouillon

Steden
Rue De La Maladrerie

Bouillon is een kleine stad in het zuiden van België en is vooral bekend om zijn middeleeuwse burcht die gebouwd werd door Godfried van Bouillon.

Bastogne

Bezienswaardigheden, Steden
Bastogne

Bastogne in de Belgische Ardennen staat bekend om de winkels, oorlogsmusea en monumenten ter nagedachtenis aan de Slag om de Ardennen in 1944-1945: het Ardennenoffensief.

Alle

Steden
Rue La Ringe

Dit knusse en gezellige dorpje is gelegen in het hart van de Ardennen. Met de ligging in de vallei van de Semois is het een perfecte bestemming voor prachtige wandelingen.

Chateau de Sedan

Bezienswaardigheden
Rue Hue Tanton

Het Kasteel van Sedan in de Noord-Franse stad Sedan is een van de grootste middeleeuwse kastelen van Europa.

La Roche

Steden
La Roche

La Roche is een stadje in de Ardennen en beschikt over de ruïnes van het kasteel die nog steeds te bezichtigen zijn. Ook is er een oorlogsmuseum te bezichtigen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.97 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro