Van der Valk specials
3 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf o.b.v. halpension in een 4*-Van der Valk Hotel in Ridderkerk nabij Rotterdam

Van der Valk Hotel Rotterdam - Ridderkerk
Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
163,50
totaal: 341,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 3 dagen nabij Rotterdam en Kinderdijk in een 4*-Van der Valk Hotel in Ridderkerk o.b.v. halfpension

Gelegen nabij de Noord en de Nieuwe Maas, vormt het 4*-Van der Valk Hotel de perfecte uitvalsbasis voor een verkenning van de omgeving. Slechts 20 minuten rijden brengt je in Rotterdam met haar Kubuswoningen en Markthal, en niet te vergeten het Museum Boijmans Van Beuningen voor kunstliefhebbers. Voor een historisch uitstapje ligt Dordrecht nabij, met haar sfeervolle straatjes en het rijke verleden tentoongesteld in het Hof van Nederland. Wie rust zoekt, vindt deze in De Biesbosch of rondom de Oude Maas, ideaal voor wandelingen of fietstochten. Een bijzonder uitje is Kinderdijk, bekend om zijn historische molens. Terug in het hotel sluit je de dag af met een heerlijk 3-gangendiner, waarbij zowel lokale als internationale smaken op het menu staan.

Van der Valk specials
3 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf o.b.v. halpension in een 4*-Van der Valk Hotel in Ridderkerk nabij Rotterdam

Van der Valk Hotel Rotterdam - Ridderkerk
Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x 3-gangendiner
  • Mogelijkheid fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van fietsenstalling bij het hotel
  • Hotel gelegen in de buurt van Rotterdam en de Biesbosch
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de stad Dordrecht
Wat te doen in de omgeving

Kinderdijk Molens
Gelegen in het hart van Nederland, staat de iconische groep van 19 windmolens van Kinderdijk symbool voor de Nederlandse strijd tegen het water. Als essentieel onderdeel van het watermanagement systeem in de polder, zijn deze molens sinds de 18e eeuw actief in het voorkomen van overstromingen. Bezoekers aan Kinderdijk kunnen genieten van een prachtig bewaard gebleven deel van Nederlandse geschiedenis door middel van een wandeltocht tussen de molens, of zelfs een rondleiding in één van de werkende molens om de oude technieken van watermanagement te aanschouwen. Fotoliefhebbers en geschiedenisenthousiastelingen vinden hier een schat aan visuele en educatieve rijkdom, met mogelijkheden om zowel het landschap vast te leggen als dieper inzicht te krijgen in hoe Nederland zijn land met succes heeft verdedigd tegen de zee.

Het Biesbosch MuseumEiland
In het uitgestrekte groen van Nationaal Park De Biesbosch ligt het Biesbosch MuseumEiland, een fascinerende weergave van de evoluerende relatie tussen mens en natuur binnen dit dynamische deltagebied. Het museum biedt door middel van interactieve tentoonstellingen inzicht in de unieke geschiedenis van het gebied, van visserij en rietteelt tot de creatie van waterwegen en de invloed van getijden. Bezoekers kunnen het park verkennen op de traditionele manier - per boot, waardoor ze toegang krijgen tot de meest afgelegen en serene delen van het park. Of het nu gaat om een ontspannen boottocht door kronkelende kreken, birdwatching of een bezoek aan de tentoonstellingen, het Biesbosch MuseumEiland biedt een rijke natuur- en cultuurervaring.

Markthal Rotterdam
Een modern meesterwerk in het hart van Rotterdam, de Markthal is niet alleen een plaats voor culinaire ontdekkingen, maar ook een adembenemend architecturaal icoon. Binnenin de boogvormige structuur vinden bezoekers een kleurrijke en levendige food markt, waar lokale en internationale specialiteiten zij aan zij worden aangeboden. De gigantische muurschilderingen die het interieur versieren - bekend als de 'Hoorn des Overvloeds' - bieden een visuele smaak van de diversiteit en rijkdom van de aangeboden waren. Naast de talloze kramen waar je alles van vers fruit tot exotische delicatessen kunt proeven, huisvest de Markthal ook een aantal restaurants, perfect voor diegenen die willen zitten en genieten van een maaltijd terwijl ze het bruisende leven binnen in de markt observeren. Dit maakt de Markthal een must-visit voor foodies, cultuurliefhebbers, en architectuur-enthousiastelingen.

Van der Valk Hotel Rotterdam - Ridderkerk
Krommeweg 1,
Ridderkerk, Nederland
Kaart
Krommeweg 1, Ridderkerk, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het trendy Van der Valk Hotel Rotterdam - Ridderkerk ligt op korte afstand van de bruisende winkelstad Rotterdam. De kamers hebben een interieur met stijlvolle patronen en zijn voorzien van kabel-tv, een minibar, koeling en extra lange bedden. Het hotel beschikt over een brasserie, een bar en een à la carte restaurant met internationale gerechten en live kookevenementen. Er is dagelijks een uitgebreide High Tea beschikbaar en het ruime terras biedt een mooie plek om te ontspannen bij zonnig weer. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar en je kunt gratis gebruik maken van de parkeerplaats.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Kinderdijk

Bezienswaardigheden, Steden
Kinderdijk

Maak kennis met de 19 molens uit de 18e eeuw. Volg de molenroute wandelend of op de fiets. Bezoek de molenwerkplaats en bekijk hoe een molen wordt onderhouden.

By AmI Rotterdam

Eten en drinken
Antoine Platekade 983

Deze kleurrijke urban bistro biedt een mix aan herkenbare gerechten van over de hele wereld. Ieder bord is een foto voor social media waard!

Wilhelminakade

Bezienswaardigheden
Wilhelminakade

Voor de liefhebbers van bijzondere architectuur wordt de Wilhelminapier als mooiste stukje van de stad beschouwd. De skyline die vanaf hier te bewonderen is, is fenomenaal.

Escape Mission

Recreatie en spellen
Rhijnspoor 277

Escape Mission biedt u de ervaring om door middel van puzzels en opdrachten te ontsnappen uit een ruimte

Glowgolf Capelle/Rotterdam

Recreatie en spellen
Rhijnspoor 277

Glowgolf is een mini golfbaan waarbij u vele verschillende effecten meemaakt.

SPIDO Rotterdam Havenrondvaart

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten, Boottochten en watersporten
Willemsplein 85

Bent u altijd al nieuwsgierig naar hoe het achter de schermen gaat in de grootste haven van Europa? SPIDO biedt u deze mogelijkheid met de Havenrondvaart, laat u meevoeren in het boeiende verhaal onder begeleiding van een heldere uitleg.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro