Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in het centrum van Mechelen

Hotel 3 Paardekens
Mechelen, Antwerpen, België bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
53,-
totaal: 124,35 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek in 2 of 3 dagen de verborgen parel: Mechelen tussen Brussel en Antwerpen incl. ontbijt

Verblijf 2 of 3 dagen in hartje Mechelen! Gelegen tussen de bekende Belgische steden Brussel en Antwerpen, biedt Mechelen een unieke combinatie van historische rijkdom en hedendaagse gezelligheid. Je verblijft in het gezellige Hotel 3 Paardekens, gelegen aan de voet van de Sint-Romboutstoren dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Een beklimming aan deze toren mag tijdens je verblijf ook zeker niet ontbreken. Een wandeling door Mechelen is ook zeker de moeite waard. Loop langs de historische panden, kerken en bruggen. De binnenstad staat bekend om haar vele kerken. Loop dus even een kerk binnen en bewonder de gotische stijlen. Struin over de Grote Markt

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in het centrum van Mechelen

Hotel 3 Paardekens
Mechelen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen in het centrum van Mechelen
  • Het hotel ligt op ca. 5 minuten lopen van de Sint-Janskerk
  • Hotel ligt op ca. 15 minuten lopen van het treinstation Mechelen-Nekkerspoel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip! maak een wandeling door de stad langs de Dijle
Tips voor tijdens je verblijf

Culturele parels en historische hoogtepunten
Begin je dag met een bezoek aan de Sint-Romboutskathedraal. Deze indrukwekkende kathedraal biedt niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook een adembenemend uitzicht over de stad als je de moeite neemt om de toren te beklimmen.

Na de kathedraal is het tijd voor een koffiepauze in een van de vele gezellige koffiebars die Mechelen rijk is. Laat je verrassen door de lokale gastvrijheid en geniet van een heerlijke Belgische wafel.

Groene oases en lokale lekkernijen
Mechelen is rijk aan sfeervolle parken. Het Vrijbroekpark is perfect voor een ontspannen wandeling of een gezellige picknick. Ben je een liefhebber van lokale bieren en gerechten? Dan moet je zeker de Mechelse marktjes en brouwerijen verkennen. Proef zeker eens een Gouden Carolus, het bier dat de stad op de kaart heeft gezet.

Mechelen is een stad die je verwelkomt met open armen en je uitnodigt om haar geheimen te ontdekken. Of je nu komt voor de geschiedenis, de cultuur, of gewoon om te genieten van de gezellige sfeer, Mechelen heeft voor ieder wat wils.

Hotel 3 Paardekens
Begijnenstraat 3,
Mechelen, België
Kaart
Begijnenstraat 3, Mechelen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel 3 Paardekens is gelegen in het centrum van Mechelen aan de voet van de bekende Sint-Romboutstoren. De sfeervolle kamers van het hotel beschikken standaard over een televisie, telefoon en een eigen badkamer met douche, toilet en föhn. Iedere ochtend wordt er een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd in de ontbijtruimte. Het hotel heeft geen restaurant, maar in het centrum Mechelen zijn genoeg eetgelegenheden. Drink nog even een drankje in de gezellige hotelbar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Het Hof van Busleyden

Bezienswaardigheden
Frederik De Merodestraat 65

Het Hof van Busleyden doet tegenwoordig dienst als een museum. Behalve een Stedelijk Museum is er in het bouwwerk ook een beiaardschool gevestigd.

Kazerne Dossin

Musea
Goswin De Stassartstraat 153

Het museum gaat in op de vervolging van Joden en zigeuners in België. Kazerne Dossin heeft het niet enkel over de ‘Belgische casus’ maar is ook een museum over massageweld.

De Brusselpoort

Bezienswaardigheden
Van Benedenlaan 4

De Brusselpoort is de enige overgebleven stadspoort die Mechelen nog kent. De poort stamt uit de 13e eeuw en was onderdeel van de stadsmuren die je vroeger rondom Mechelen aantrof.

Pajottenland

Natuur & Parken
Pajottenland

In dit natuurgebied beland je in een oase van ruimte, groen en stilte. Verken het gebied met de vele fiets- en wandelroutes.

Het Atomium

Bezienswaardigheden
Atomiumlaan

Het Atomium, symbool van Brussel en België, is een internationale toeristische trekpleister. Dit unieke staaltje architectuur is de meest populaire attractie van Brussel.

't Groen Kwartier Antwerpen

Wijken
Henri La Fontainestraat

De woonwijk 't Groen Kwartier is een hidden gem waar je de lokale charme van Antwerpen kunt ontdekken. Breng vooral een bezoek aan het hippe koffietentje Caffènation voor een heerlijke bak met een zelfgemaakt taartje, of het sterrenrestaurant The Jane - die haar verse kruiden oogst op het dakterras.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.70 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro