Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-hotel in de natuurrijke omgeving van Genappe nabij Brussel incl. ontbijt

Hotel Golf Relais de l'Empereur
Genappe, Waals-Brabant, België bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
87,42
totaal: 189,79 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in de natuurrijke omgeving van Genappe nabij Brussel incl. ontbijt

Ontdek de charme van Golf Relais de l'Empereur in het hart van België. Omgeven door de adembenemende natuur van Waals-Brabant, biedt dit exclusieve hotel een unieke combinatie van comfort, luxe en toegang tot een van de meest prestigieuze golfbanen in de regio. Deze golfbaan, direct toegankelijk vanuit het hotel, nodigt golfers van alle niveaus uit in een omgeving die als een paradijs aanvoelt. Naast het golfen, is er in de omgeving ook veel te beleven. Zo is een uitstapje naar Brussel echt een must! Ontdek het Koninklijk Paleis van Brussel of bewonder het adembenemende uitzicht over de stad vanaf het Atomium. Na een dag op de golfbaan of het verkennen van de omgeving, kun je je laten verwennen in het restaurant van het hotel. Hier worden culinaire hoogstandjes geserveerd, bereid met de beste lokale seizoensproducten, om een perfecte afsluiting van de dag te garanderen.

Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-hotel in de natuurrijke omgeving van Genappe nabij Brussel incl. ontbijt

Hotel Golf Relais de l'Empereur
Genappe, Waals-Brabant, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt(buffet)
  • Gelegen op 30 km van Brussel en dichtbij de Leeuw van Waterloo
  • Twee golfbanen beschikbaar, 18 holes en 9 holes, een driving range en oefenterrein (tegen een toeslag)
  • Er is een golfacademie met cursussen voor volwassenen en kinderen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Bezoek Het Hallerbos voor een prachtige wandelroute
Tips voor je verblijf in Genappe

Waterloo Slagveld
Het slagveld van Waterloo is een van de meest iconische historische loacties in Europa. Dit is de plek waar op 18 juni 1815 de beroemde Slag bij Waterloo plaatsvond, waarbij de troepen van de Franse keizer Napoleon Bonaparte het opnamen tegen de geallieerde legers. Deze slag markeerde het definitieve einde van de Napoleontische oorlogen en leidde tot de val van Napoleon en zijn uiteindelijke verbanning naar het eiland Sint-Helena. Het slagveld is tegenwoordig een belangrijke toeristische attractie waar bezoekers kunnen leren over de geschiedenis van de slag en de strategieën die door beide kanten werden gebruikt.

Bois de la Cambre
Bois de la Cambre is een uitgestrekt en schilderachtig stadspark aan de rand van Brussel. Het park biedt een groene oase van rust weg van de drukte van de stad. Met zijn uitgestrekte grasvelden, sierlijke vijver en kronkelende paden is het een favoriete plek voor zowel lokale bewoners als bezoekers om te ontspannen, te wandelen, te joggen en te genieten van de natuur. Ook heb je de mogelijkheid om roeiboten te huren voor een tochtje over de vijver, zijn er speeltuinen voor kinderen, en worden er in de zomermaanden vaak openluchtevenementen en concerten georganiseerd.

De Oude Markt
De Oude Markt, gelegen in Leuven, is een van de meest levendige en bekende plekken in de stad. Dit plein is omringd met talloze cafés, bars en restaurants, waardoor het een populaire ontmoetingsplaats is. De bijnaam 'langste toog' verwijst naar de indrukwekkende aaneenschakeling van horecagelegenheden, waardoor het lijkt alsof het plein één lange bar vormt. De Oude Markt is niet alleen de perfecte plek voor een gezellige avond uit, maar het speelt ook een centrale rol bij verschillende evenementen en festiviteiten door het jaar heen, waaronder muziekfestivals en markten.

Hotel Golf Relais de l'Empereur
31 Rue Emile Francois,
Genappe, België
Kaart
31 Rue Emile Francois, Genappe, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Golf Relais de l'Empereur in Genappe combineert serene rust met toegankelijkheid, perfect voor zowel ontspanning als avontuur. Met faciliteiten zoals gratis Wi-Fi, toegankelijke voorzieningen, een tuin voor ontspanning, en een divers aanbod aan kamers, waaronder familie- en rookvrije opties, biedt het hotel comfort voor iedereen. Activiteiten zoals fietsen, golfen en wandelen zorgen voor vermaak, terwijl het restaurant, café en bar diverse eetopties bieden, inclusief speciale dieetmaaltijden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Lobby
Ja
Restaurant
Ja
Golfbaan
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Waterloo Battlefield

Bezienswaardigheden
Waterloo Battlefield

De Slag bij Waterloo was een veldslag bij Waterloo waarbij Napoleon Bonaparte op 18 juni 1815 definitief werd verslagen.

Mémorial 1815 Museum

Musea
Memorial 1815 Museum

In dit museum vindt u alles over de slag bij Waterloo. Het ondergrondse Mémorial 1815 fungeert als de entree tot het slagveld.

Het Hergé Museum

Musea
Rue Du Labrador 26-B

Het Hergé-museum is een museum in Louvain-la-Neuve. De nadruk ligt op zijn belangrijkste creatie, stripfiguur Kuifje.

Koninklijk Paleis van Brussel

Bezienswaardigheden, Cultuur
Brederodestraat 16

Het Koninklijk Paleis van Brussel is een paleis waar de Belgische koning zijn functie uitoefent. Hij houdt er audiënties en behandelt er staatszaken.

Belfort van Charleroi

Bezienswaardigheden
Rue Du Fond Jacques 6

Het belfort van Charleroi is het belfort aan het stadhuis van de Waalse stad Charleroi. Het dateert uit 1936 en werd ontworpen door Joseph André.

Manneken Pis

Bezienswaardigheden
1000 Brussel

Dit wereldberoemde standbeeldje van een plassend jongetje staat in het centrum van Brussel op de hoek van de Stoofstraat en de Eikstraat.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 uur - 18:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro