Autovakanties
6, 7 of 8 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in de omgeving van Siena incl. ontbijt en extra's

Gastronomisch Toscane
San Gimignano, Toscane, Italië bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
333,-
totaal: 705,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 17 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 6, 7 of 8 dagen in een 4*-hotel in de omgeving van Siena incl. ontbijt en extra's

Ontdek de betoverende schoonheid van Toscane met een 4*-reis, waarbij je verblijft in een hotel in de pittoreske omgeving van Siena. Begin elke ochtend met een heerlijk ontbijtbuffet, waar je kunt genieten van lokale lekkernijen en je klaarmaakt voor een dag vol ontdekkingen. Een van de hoogtepunten is ongetwijfeld de wijnproeverij in Montepulciano, waar je de kans krijgt om enkele van de beste wijnen van de regio te proeven. Maar dat is niet alles; trakteer jezelf ook op een authentiek ijsje van de bekroonde ijsmaker in san Gimignano, een ervaring die je smaakpapillen niet snel zullen vergeten. En om je culinaire reis door Toscane compleet te maken, sluiten we af met een proeverij van de typische koekjes in Siena: Ricciarelli. Deze zoete lekkernijen bieden een perfecte afsluiting van je gastronomische avontuur.

Autovakanties
6, 7 of 8 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in de omgeving van Siena incl. ontbijt en extra's

Gastronomisch Toscane
San Gimignano, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 6 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x wijnproeverij in Montepulciabo
  • Inclusief 1 ambachtelijk ijsje van de bekroonde ijsmaker in San Gimignano
  • Inclusief proeverij van typische koekjes in Siena
  • Gratis gebruik van de Wi-Fi
  • Tip: Bezoek Biblioteca Piccolomini
Tips voor je verblijf in Toscane

Torre del Mangia
De toren is een van de meest iconische bezienswaardigheden van Siena, gelegen in het hart van de stad aan het beroemde Piazza del Campo. Met een hoogte van ongeveer 88 meter is het een van de hoogste middeleeuwse torens in Italië. De toren biedt een adembenemend uitzicht over Siena en de omliggende Toscaanse heuvels. Vanaf de top kun je de rode daken van Siena, de uitgestrekte groene heuvels van Toscane, en op heldere dagen zelfs de toren van Pisa in de verte zien.

De Kathedraal van Siena (Duomo di Siena)
De Kathedraal van Siena, ook bekend als Duomo di Siena, is een van de meest indrukwekkende voorbeelden van Italiaanse gotische architectuur en een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad Siena. De bouw van de kathedraal begon in de 12e eeuw en werd voltooid in de 14e eeuw. De Kathedraal van Siena is niet alleen een plaats van aanbidding, maar ook een schatkamer van kunst en geschiedenis.

Scuola di Cucina di Lella
De Scuola di Cucina di Lella is een kookschool in Siena, opgericht door Lella Cesari Ciampoli in 1996. De school richt zich op het onderwijzen van de traditionele Toscaanse keuken, met als doel de passie voor Italiaans koken en de geheimen van Toscaanse gerechten door te geven. De lessen variëren van het bereiden van starters tot desserts, waarbij elke cursus een diepgaande duik neemt in de rijke culinaire tradities van de regio.

Gastronomisch Toscane
SP1,
San Gimignano, Italië
Kaart
SP1, San Gimignano, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek Toscane's culinaire rijkdom met een 4*-reis langs Lucca's historische charme, Siena's middeleeuwse pracht, en de iconische torens van San Gimignano en Monteriggioni. Verdiep je in Chianti's wereldberoemde wijnen, ervaar de robuuste smaken van Montepulciano en Montalcino, en vind spirituele rust bij de Abtei San Galgano. Eindig in Florence, waar kunst en gastronomie samensmelten. Deze reis biedt een smaakvolle ontdekkingstocht door Toscane's belangrijkste steden, elk met hun eigen verhaal en smaken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

San Gimignano

Steden
San Gimignano

San Gimignano is een middeleeuws, ommuurd stadje. Het is het bekendste bergdorp van Toscane.

Siena

Steden
Siena

Siena is misschien wel de meest fotogenieke stad van Toscane, met het schelpvormige Piazza del Campo en de prachtige Duomo

Chianti

Kastelen
Chianti

Deze streek staat bekend om de heerlijke wijnen en mooie kastelen.

Boboli tuinen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
Piazza Pitti 1, Firenze

De Boboli tuinen is de meest uitgewerkte, historische en theatrale tuinen van heel Toscane. De tuinen zijn aangelegd in de 16e eeuw en zijn heerlijk om door heen te wandelen!

Ponte Vecchio

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Ponte Vecchio, Firenze

De historische brug in Florence moet u bezoeken. Er zijn vele juweliers te vinden op de brug. De Ponte Vecchio is de enige brug in Florence die tijdens de Tweede wereldoorlog niet vernietigd werd.

Uffizi

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazzale Degli Uffizi 6, Firenze

Het paleis Uffizi in Florence is de plek waar één van de oudste en belangrijkste kunstmusea van de wereld is gevestigd. Kom en bewonder werk van Michelangelo of het werk van Botticelli

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro