Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-hotel in het bruisende hart van Groningen incl. ontbijt

The Market Hotel Groningen
Groningen, Groningen, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een luxe 4*-hotel in het bruisende hart van Groningen incl. ontbijt

Ben je toe aan een weekendje weg? Kies dan voor The Market Hotel in het bruisende hart van Groningen. Dit gastvrije 4*-hotel ligt aan de Grote Markt en is de perfecte uitvalsbasis om cultuur, gezelligheid en avontuur op te zoeken. In het hotel zelf vind je al verschillende eet- en drinkgelegenheden, zoals Cafe Willem Albert en Bakkerij Westers, maar ook rondom het hotel zijn er enorm veel cafés, restaurants en terrassen waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Wil je naast al die lekkernijen ook een beetje cultuur snuiven? Op een steenworp afstand van het hotel vind je het culturele centrum, Forum Groningen. Hier kun je genieten van films en exposities. Ook voor de natuurliefhebbers is Groningen een perfecte plek. De natuur rondom de stad is verrassend divers en biedt voor elk wat wils. Van de uitgestrekte Waddenzee en de rustige eilanden tot de groene, weidse landschappen van het Groninger platteland. Kom dan na een enerverende dag weer tot rust in de wellness van het hotel. Raak volledig ontspannen in het Turkse stoombad en de Finse sauna of reserveer een relaxte massage. In één van de 123 luxe kamers val je als een roos in slaap, zodat je uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen.

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-hotel in het bruisende hart van Groningen incl. ontbijt

The Market Hotel Groningen
Groningen, Groningen, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • In het centrum (aan de Grote Markt)
  • Gratis gebruik van de fitnessruimte
  • Het hotel heeft een sauna en een Turks stoombad (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Tip: beklim de Martinitoren!
  • Annuleren mogelijk tot 24 uur voor aankomst
  • Betaal slechts € 14,95 aan
Tips voor tijdens je verblijf

Grote Markt
De Grote Markt in Groningen staat bekend als het bruisende hart van de stad, waar historie en gezelligheid samenkomen. Omringd door monumentale gebouwen zoals het Stadhuis en de beroemde Martinitoren, biedt het plein een levendige sfeer met zijn vele terrassen, cafés en restaurants. Hier genieten zowel inwoners als bezoekers van de stad van eten, drinken en het sociale leven. Regelmatig vinden er evenementen en markten plaats, wat bijdraagt aan de dynamische ambiance. De Grote Markt is niet alleen een ontmoetingsplek maar ook een historisch centrum, waar het verleden en het heden van Groningen samenvloeien.

Het Nationaal Park Lauwersmeer
Het Nationaal Park Lauwersmeer, gelegen op de grens van Groningen en Friesland, is een waar vogelparadijs en een ideale plek voor natuurliefhebbers. Dit voormalige zeegat, nu een zoetwatermeer, biedt prachtige landschappen, diverse flora en fauna, en is perfect voor wandelen, fietsen, en vogels spotten. Het park staat bekend om zijn unieke, rustige natuur en recreatiemogelijkheden.

Het Groninger Museum
Het Groninger Museum, gelegen nabij het centraal station van Groningen, is een opvallend modern kunstmuseum dat bekend staat om zijn gewaagde architectuur en gevarieerde collecties. Het museum biedt tentoonstellingen van zowel moderne als hedendaagse kunst, design en lokale geschiedenis. Het is een cultureel hoogtepunt voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in kunst en innovatief design.

Annuleren mogelijk

Aanbetaling slechts € 14,95

Wil je annuleren? Dat is mogelijk tot 24 uur voor aankomst. Jouw aanbetaling krijg je dan niet terug.

The Market Hotel Groningen
Grote Markt 31,
Groningen, Nederland
Kaart
Grote Markt 31, Groningen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

The Market Hotel in Groningen, gelegen aan de Grote Markt, biedt een moderne en comfortabele ervaring in het hart van de stad. Met 123 kamers, van standaard tot luxe suites, voorziet het hotel in de behoeften van elke gast. Elke kamer is zorgvuldig ontworpen met een eigentijdse inrichting en voorzien van alle gemakken, zoals gratis Wi-Fi, een strijkplank, strijkijzer en föhn. Maak kosteloos gebruik van de fitnessruimte of reserveer een wellnessbehandeling voor een ontspannen ervaring tijdens je verblijf. Op de begane grond van The Market Hotel bevindt zich Café Willem Albert, met high end bar en terras waar je heerlijk kunt dineren en borrelen. Bij Bakkerij Westers kun je terecht voor versgebakken broodjes en heerlijke koffie. Het hotel beschikt ook over vergader- en evenementenfaciliteiten, ideaal voor zowel zakelijke als sociale bijeenkomsten. Op loopafstand van belangrijke bezienswaardigheden, waaronder het Groninger Museum en de historische binnenstad, biedt The Market Hotel een unieke verblijfservaring die de essentie van Groningen weerspiegelt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, parkeergarage onder het Forum, naast het hotel
Parkeerkosten
€ 24,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Groningen

Steden
Waagplein 4

Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen en staat bekend als een gemoedelijke universiteitsstad. Deze Hanzestad heeft veel te bieden. Denk hierbij aan de Martinitoren.

Martinitoren

Bezienswaardigheden, Musea, Tours & activiteiten
Martinikerkhof 1

Je kunt bij het beklimmen van de toren zelf bepalen tot hoe hoog je gaat. Bijvoorbeeld tot de Klokzolder, die op een hoogte ligt van 30 meter en 129 traptreden telt.

Stadsschouwburg Groningen

Bezienswaardigheden, Theater & concerten
Turfsingel 86

De Stadsschouwburg is één van de belangrijkste schouwburgen in Groningen. Het werd gebouwd in 1883. Hier kun je o.a. genieten van verschillende muziek- en zangoptredens.

Prinsenhof Garden

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Turfsingel 1019

De mooiste en meest bijzondere tuinen van Groningen vind je in de Prinsentuin. Vanaf de lente zijn de tuinen het mooist, omdat de bloemen en planten dan prachtig in bloei staan.

Groninger Museum

Musea, Cultuur
Museumeiland 1

Een unieke ervaring is een bezoek aan het Groninger Museum. Het is een mooi modern gebouw met veel prachtige moderne kunst.

Paterswoldsemeer

Natuur & Parken
Paterswoldsemeer

Dit meer is uitgeroepen tot één van de mooiste plekken ter wereld. Het totale gebied is zo'n 900 ha. groot en is verbonden met het Hoornsemeer. Er zijn vele recreatiemogelijkheden.

Belangrijke informatie

The Market Hotel is een rookvrij hotel. Het is niet toegestaan om op de kamers en balkons te roken.

Parkeren

Ja, parkeergarage onder het Forum, naast het hotel

Parkeerkosten

€ 24,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro