Fletcher Specials
2 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in een 4*-hotel in Emmen incl. ontbijt en aspergediner

Fletcher Hotel-Restaurant by Zoo Emmen
Emmen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 dagen in een 4*-hotel in Emmen incl. ontbijt en 3 gangen aspergediner

Verblijf in het hart van Emmen en ontdek de charme van deze levendige stad vanuit een luxueus 4*-Fletcher hotel. Na een dag vol avontuur en ontdekkingen kun je 's avonds neerstrijken in een van de vele sfeervolle restaurants die Emmen rijk is, om daar te genieten van een smakelijk diner. Maar er is meer dan alleen de stedelijke gezelligheid. De omgeving van het hotel is een ware ontdekkingstocht waard; stap op de fiets en laat je verrassen door de prachtige natuurgebieden Sleenerzand, Orvelte en De Hondsrug die op een steenworp afstand liggen. Voor de wandelliefhebbers zijn er in de nabijheid van het hotel diverse schitterende wandelroutes beschikbaar, die je langs de mooiste plekjes van de regio leiden.

Fletcher Specials
2 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in een 4*-hotel in Emmen incl. ontbijt en aspergediner

Fletcher Hotel-Restaurant by Zoo Emmen
Emmen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3 gangen aspergediner op dag van aankomst
  • Modern hotel gelegen midden in het centrum van Emmen
  • Nabij natuurgebieden Sleenerzand, Orvelte en De Hondsrug
  • Tip: maak een wandeling in Natuurgebied de Hondsrug
Tips voor tijdens je verblijf!

Hunebedcentrum, Borger
Het Hunebedcentrum in Borger biedt een poort naar de prehistorie en de mysterieuze wereld van de hunebedbouwers. Dit museum staat in het teken van de hunebedden, de oudste monumenten van Nederland, die meer dan 5000 jaar geleden werden gebouwd. Een bezoek aan het Hunebedcentrum is een reis naar het verleden, waar je leert over de mensen die deze indrukwekkende steengraven bouwden en de redenen erachter. Naast het museum kun je de grootste hunebed van Nederland, die op loopafstand ligt, bewonderen. Het centrum organiseert ook regelmatig workshops, lezingen en rondleidingen die de prehistorie tot leven brengen.

Het Gevangenismuseum, Veenhuizen
Het Gevangenismuseum in Veenhuizen biedt een boeiende blik op de geschiedenis van misdaad en straf in Nederland. Gevestigd in een voormalige gevangenis, verkent het museum de evolutie van het gevangeniswezen en strafmethoden door de eeuwen heen. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in authentieke cellen, meer leren over beroemde Nederlandse misdaden en zelfs ervaren hoe het is om in een gevangenisbus te zitten. Het museum vertelt niet alleen de verhalen van gevangenen, maar ook van het gevangenispersoneel en de ontwikkeling van het dorp Veenhuizen, dat ooit geheel in het teken stond van de strafkolonies.

Orvelte
Orvelte is een levend museumdorp waar de tijd lijkt stil te staan. Dit pittoreske dorp biedt een unieke kans om het Drentse plattelandsleven van weleer te ervaren. Wandel door de oude dorpsstraat, omgeven door authentieke boerderijen, ambachtelijke werkplaatsen en groene weides. In Orvelte zie je ambachtslieden aan het werk, zoals de smid, de houtbewerker en de klompenmaker, en kun je unieke handgemaakte producten kopen. Regelmatig worden er in het dorp evenementen en markten georganiseerd die oude tradities en ambachten vieren. Orvelte is een prachtige bestemming voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis, cultuur en natuur.

Fletcher Hotel-Restaurant by Zoo Emmen
Willinkplein 42,
Emmen, Nederland
Kaart
Willinkplein 42, Emmen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren Fletcher Hotel-Restaurant by Zoo Emmen ligt midden in het centrum van Emmen en direct tegenover WILDLANDS Adventrue Zoo en ATLAS Theater. Het is een modern hotel met een eigen restaurant waar de heerlijkste streetfoodgerechten worden geserveerd. Tevens kan je hier dineren met het concept shared dining. De gerechten zijn niet alleen in het restaurant, maar ook op het dakterras te eten. Op het dakterras staat een speeltoestel voor de kleintjes. Het hotel ligt in een natuurrijke omgeving. Je kan bij de receptie een e-bike huren om de omgeving te verkennen. De kamer beschikt over onder andere een flatscreentelevisie, bureau met zitje, zithoek en koffie- en theefaciliteiten. Tevens is er gratis Wi-Fi beschikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierentuinen en aquaria
Raadhuisplein 99

Dit park is voor zowel jong en oud geschikt! Bewonder alle dieren in hun pracht en praal. Wildlands Adventure Zoo Emmen heette voorheen Dierenpark Emmen.

Emmen

Steden
Emmen

Het gezellige Emmen heeft veel te bieden. Van een rijke geschiedenis tot een groots overdekt winkelgebied. In de zomer vind je er leuke terrasjes en gezellige marktjes.

Hunebed D43 (langgraf)

Bezienswaardigheden
Noordeind

Dit is een langgraf, bestaande uit twee portaalhunebedden met één dekheuvel.

Hunebed D45 (ganggraf)

Bezienswaardigheden
Matenpad

Dit is een ganggraf, de toegang bestaat meestal uit twee paar zijstenen waarop een deksteen rust. Over het algemeen is er een ovaalvormige steenkrans of resten hiervan.

Plopsa Indoor Coevorden

Attractieparken
Reindersdijk 57

Ontmoet Wickie de Vicking, Maya de Bij, Bumba en natuurlijk Kabouter Plop! Ga in zinderende attracties en bekijk mooie shows!

Natuurgebied Bargerveen

Natuur & Parken
Zuidersloot 194

Het 2.100 hectare grote natuurgebied Bargerveen is het laatste restant van het vroegere Bourtagermoeras. Diverse fietsroutes nemen u mee door de prachtige omgeving.

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

In omgeving

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro