Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

🔥 OPENINGSACTIE LEIDEN! ⚡ Gloednieuw 4*-hotel in hartje Leiden nabij Katwijk aan Zee incl. ontbijt!

Intercityhotel Leiden
Leiden, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
54,50
totaal: 130,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 47 aankomstdagen beschikbaar!
Openingsactie! âš¡ Verblijf in een GLOEDNIEUW 4*-hotel in hartje Leiden incl. ontbijt

Beleef een onvergetelijk verblijf in het splinternieuwe IntercityHotel Leiden, perfect gelegen in het hart van deze charmante stad. Vanuit het hotel wandel je binnen enkele minuten naar de beroemde Leidse musea, zoals het Rijksmuseum van Oudheden en de Hortus Botanicus, of verdwaal je in de pittoreske steegjes en langs de schilderachtige grachten. Ontdek de rijke geschiedenis van Leiden tijdens een rondvaart door de stad, die na Amsterdam de meeste grachten van Nederland heeft. Voor een dagje ontspanning kun je de bruisende stad even ontvluchten en genieten van de zon, zee en het strand in de nabijgelegen badplaatsen Katwijk aan Zee en Noordwijk aan Zee. Of breng een bezoek aan de indrukwekkende Burcht van Leiden, één van de oudste burchten van Nederland, en geniet van het prachtige uitzicht over de stad. In het IntercityHotel Leiden kom je na een dag vol indrukken helemaal tot rust in de comfortabele en stijlvol ingerichte kamers, voorzien van alle moderne faciliteiten. Laat je verrassen door dit gloednieuwe hotel en ontdek de veelzijdigheid van Leiden en omgeving!

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

🔥 OPENINGSACTIE LEIDEN! ⚡ Gloednieuw 4*-hotel in hartje Leiden nabij Katwijk aan Zee incl. ontbijt!

Intercityhotel Leiden
Leiden, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • GLOEDNIEUW hotel!
  • Hotel ligt op ca. 200 meter van het Centraal Station
  • Op loopafstand van Leidse musea zoals, het Rijksmuseum van Oudheden en de Hortus Botanicus
  • Tip: ga lekker uitwaaien op het strand van Katwijk of Noordwijk
Tips voor tijdens je verblijf

Leidse hofjes
Maar liefst 35 hofjes telt Leiden. Wie nietsvermoedend een deur openduwt tussen twee huizen, kan zo maar ineens in een prachtig hofje staan! En elk hofje heeft weer een eigen verhaal. Vele hofjes worden nog steeds bewoond. Wie wil hier nu niet wonen? De hofjes zijn vrijwel allemaal te bezoeken, maar houd wel rekening met de bewoners.

Leiden vanaf het water
De historische binnenstad van Leiden heeft in totaal 28 kilometer aan grachten en singels. En om over al die grachten en singels te komen heb je bruggen nodig. De Leidse binnenstad telt er maar liefst 88! De oude binnenstad is omsingeld met water. En binnen die singels is veel groen te vinden. Daarom heet dit ook het Singelpark. Leiden vanaf het water is fantastisch! Dus huur een bootje bij een van de vele Leidse rederijen. Of boek een rondvaart.

Strand van Katwijk of Noordwijk
De stranden van Katwijk en Noordwijk zijn de perfecte locaties voor een ontspannen dag aan zee. In Katwijk vind je een sfeervolle boulevard, compleet met terrasjes en eetgelegenheden, waar je kunt genieten van verse visgerechten of een koel drankje met uitzicht op de golven. Noordwijk staat bekend om zijn luxe uitstraling en biedt naast het strand ook stijlvolle strandtenten en wellnessfaciliteiten. Beide stranden zijn ideaal voor lange wandelingen, zonnebaden of het beoefenen van watersporten. In de zomermaanden zijn er vaak evenementen en activiteiten voor alle leeftijden.

Historische stadjes
Delft en Gouda zijn twee parels in het Nederlandse stadslandschap, elk met een rijke geschiedenis en cultuur. In Delft kun je wandelen door straten die weinig veranderd lijken sinds de tijd van Vermeer, de beroemde schilder die in deze stad woonde en werkte. Bezoek de Oude Kerk, de Nieuwe Kerk en het Prinsenhof, en ontdek de geschiedenis van het Nederlandse koningshuis en Delfts blauw aardewerk. Gouda is wereldberoemd om zijn kaas, en je kunt de traditionele kaasmarkt bezoeken die nog steeds in de zomermaanden wordt gehouden. De stad heeft ook een prachtig bewaard gebleven middeleeuws stadhuis en de Sint-Janskerk met zijn indrukwekkende gebrandschilderde ramen. Beide steden bieden gezellige cafés en winkeltjes, en zijn de perfecte bestemming voor een dagtrip vol cultuur en geschiedenis.

Intercityhotel Leiden
Ballonstraat 6,
Leiden, Nederland
Kaart
Ballonstraat 6, Leiden, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vanaf juni 2024 opent het gloednieuwe IntercityHotel Leiden zijn deuren in het hart van de charmante stad Leiden, perfect voor een onvergetelijke stedentrip. Strategisch gelegen op slechts 200 meter van Leiden Centraal Station, biedt het hotel gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. De 115 comfortabel ingerichte hotelkamers, met een modern design en oog voor detail, zijn uitgerust met faciliteiten zoals gratis Wi-Fi, een flatscreen-tv en airconditioning om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De uitzonderlijk comfortabele bedden zorgen voor een goede nachtrust. Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt van het gevarieerde buffet in het ontbijtrestaurant en ontspan daarna in de sfeervolle lounge.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Stedelijk Molenmuseum de Valk

Musea
2E Binnenvestgracht 1

Een molen, heel normaal toch? Maar wat weet u eigenlijk van molens? Kom alles te weten in dit museum!

Fitland Wellness Leiden

Spa en Wellness
Bargelaan 180

Geniet van het panoramische uitzicht terwijl je ontspant in de sauna. Ook kun je er een heerlijke behandeling reserveren voor de ultieme rustbeleving.

Rijksmuseum voor Volkenkunde

Musea
Steenstraat 1

Maak een reis door Afrika, Amerika, Azië, China, Indonesië, Japan, de poolgebieden en Oceanië. Bewonder de magische voorwerpen, schitterende sieraden.

Stedelijk Museum De Lakenhal

Musea
Oude Singel 28-32

Dit museum exposeert vele kunstwerken die te maken hebben met de geschiedenis van de stad Leiden, of voorwerpen die gerelateerd zijn aan de stad, bijvoorbeeld schilderijen die geschilderd zijn door Leidse schilders.

National Museum (Naturalis)

Musea
Pesthuislaan 7

Dit museum verzamelt, bewaard en bestudeerd dieren, planten en stenen. Tevens zijn er verschillende collecties en tentoonstellingen om te bezichtigen.

Rijksmuseum van Oudheden

Musea
Rapenburg 28

Het Rijksmuseum van Oudheden brengt de oudheid en de archeologie in leven. Bewonder de oude beschavingen uit o.a. Egypte, de Klassieke Wereld en Nederland in de prehistorie.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro