Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotel Oudemirdum aanbieding

Zoek jij een onweerstaanbare hotel Oudemirdum aanbieding? Dan ben je bij Hotels.nl aan het juiste adres! Wij hebben regelmatig unieke deals voor een goedkoop weekendje weg naar Oudemirdum. Dit pittoreske dorpje ligt in het prachtige Gaasterland, in het zuiden van de provincie Friesland. Dit gebied, dat grenst aan het IJsselmeer, staat bekend om zijn schitterende natuur met bossen, stranden en landerijen. Lees verder

De natuur van Gaasterland ontdekken vanuit hotels Oudemirdum

De lichtglooiende omgeving van Oudemirdum is ideaal voor wandelingen, fietstochten en watersporten. Het dorpje zelf heeft een aantal leuke terrasjes, restaurantjes en winkeltjes. Daarnaast kun je er voor exposities en achtergrondinformatie over het gebied terecht bij bezoekerscentrum Mar & Klif. De mooiste wandelingen maak je in het Bos Elfbergen, het Rijsterbos, het Lycklamabos en de Starnumanbossen. In de bossen ligt ook de idyllische plas Wyldemerk verscholen en deze is vanwege de bijzondere libellen uitgeroepen tot officieel libellenreservaat. Langs de IJsselmeerkust vind je diverse strandpaviljoens en een drietal heuse kliffen. Bij kitesurfers staat met name ’t Mirnser Klif bekend als hotspot. Verder ligt er een prachtige golfbaan bij Oudemirdum.

Verblijf in hotels bij Oudemirdum in Friesland

Naast de vele recreatiemogelijkheden in de natuur heeft de omgeving van Oudemirdum nog meer te bieden. Zo liggen er een drietal Friese stadjes in de buurt: Hindeloopen, Stavoren en Sloten. Deze zijn een bezoek dubbel en dwars waard. Wist je dat Sloten de kleinste stad van de Friese Elfsteden is en dat er een museum staat met onder andere een grote collectie toverlantaarns? Daarnaast raden we Balk en Lemmer aan. Vanuit beide plaatsen kun je bijvoorbeeld gaan varen over een aantal Friese meren. In Lemmer staat bovendien het imposante Ir. D.F. Woudagemaal. Dit grote stoomgemaal staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is nog volledig in werking.

Overnachten in Oudemirdum? Profiteer van lage prijzen!

Kom gauw eens genieten en overnachten in Oudemirdum! Boek nu direct via Hotels.nl een unieke hotel Oudemirdum aanbieding. Kies bijvoorbeeld voor een meerdaags arrangement met ontbijt, diner en fietshuur. Op deze manier ontdek je binnen een paar dagen voor weinig geld een schitterend deel van Nederland.

Waarom een hotel in Oudemirdum boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro