Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Aarschot. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Wil je overnachten over de grens, maar toch vlakbij huis? Met de hotels Aarschot van Hotels.nl verblijf je bij onze bourgondische zuiderburen, op slechts een paar uur rijafstand. De glooiende heuvels vol kastelen en kerken nodigen je uit voor een prachtige wandeling, terwijl in steden als Leuven en Brussel alle ruimte is om te winkelen. Bekijk meteen onze unieke hotels in Aarschot op Hotels.nl! Lees verder

Kerken, molens en musea bij hotels Aarschot

Liefhebbers van historie en cultuur zijn volledig op hun plek bij het Aarschot hotel. Wandel bijvoorbeeld tijdens je verblijf naar de Onze-Lieve-Vrouwekerk in het dorp, dat volledig is ontworpen in de stijl van de Demer Gotiek. Maak een wandeling door de kerk met een bijzondere schatkamer. Breng vervolgens een bezoek aan de ´s Hertogenmolens die stammen uit de zestiende eeuw. Om alles te weten de te komen over de stad ga je daarna naar het Stedelijk Museum.

De wouden en wijnlandschappen bij hotel Aarschot Belgie

Het hotel Aarschot in Belgie geeft volop ruimte om volledig op te gaan in de natuur. Maak bijvoorbeeld een wandeltocht door het Zoniënwoud en spot de ijsvogel, buizerd, vuursalamander, ree of everzwijn. Deze regio staat bovendien bekend om het verbouwen van wijn. Maak bijvoorbeeld vanaf het Aarschot hotel een wandeling door de wijngaarden naar Kasteel van Horst. Onderweg maak je uiteraard een tussenstop om de unieke Hagelandse wijn te proeven.

Bruisende stad Leuven bezoeken bij hotels Aarschot

Naast alle historie en natuur maak je kennis met het bruisende stadsleven in Leuven. Deze stad bevindt zich om de hoek van de hotels in Aarschot. Wandel door de wijken Groot en Klein Begijnhof, die tot UNESCO werelderfgoed zijn uitgeroepen. Voor moderne kunst bezoek je het Museum M. Daarnaast maken bierliefhebbers een uitstapje naar bierbrouwerij Stella Artois. Op de Oude Markt vind je bovendien talrijke bars en restaurants om niet alleen het Belgische bier, maar ook de echte Vlaamse friet te proeven. Doordat Leuven een echte studentenstad is, is er altijd iets te beleven in de stad. Laat je direct inspireren door de hotels bij Aarschot op Hotels.nl voor een gezellig weekendje weg!

Waarom een hotel in Aarschot boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Aarschot te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro