Menu

9 accomodaties in Aarschot

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Aarschot, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Kasteel van Nieuwland Aarschot in Aarschot Hotel
Afstand: 3,0 km8.9
Kasteel van Nieuwland Aarschot
Beemdenstraat 61, Aarschot

Geniet van rustige groene locatie, gratis fietsen, wateractiviteiten en nabijheid van de stad en industriezones.

Vakantiehuis 'de bos' : Langdorp in Aarschot Vakantiehuis
Afstand: 5,5 km10
Vakantiehuis 'de bos' : Langdorp
Oude Mechelsebaan 530, Aarschot

Natuurhuisje de Bos: Geniet van modern comfort en buitenleven in de bossen van Langdorp. Vloerverwarming, wifi, BBQ, vuurkorf en pingpong beschikbaar.

Pluimpapaver Hotel & Glamping in Aarschot Hotel
Afstand: 3,7 km9.3
Pluimpapaver Hotel & Glamping
Nopstal 51, Aarschot

Pluimpapaver Hotel en Glamping biedt luxe in Hageland: kamers met Rituals-producten, privé-terras met jacuzzi, en sfeervolle glamping-tenten. Ontbijt inbegrepen.

Bivakplaats Konijnenberg in Aarschot Camping
Afstand: 4,1 km9.5
Bivakplaats Konijnenberg
, Aarschot

Bivakzone Konijnenberg: kampeer op een historische getuigenheuvel in Vlaams-Brabant met panoramische wandel- en fietsroutes door het Hageland.

De verloren hoek in Aarschot Vakantiehuis
Afstand: 6,8 km10
De verloren hoek
Senatorlaan 82, Aarschot

Vakantiewoning De Verloren Hoek: Geniet van een verwarmd zwembad, panoramisch uitzicht en een luxe interieur, te midden van Landschapspark de Merode.

B&B De Meren in Aarschot Bed and Breakfast
Afstand: 4,3 km9.9
B&B De Meren
Merenstraat 40, Aarschot

Bed and Breakfast De Meren: Rustige B&B nabij Aarschot en Leuven met comfortabele kamers, prachtig boszicht, fietsvoorzieningen en nabij het landschapspark De Merode.

Vakantiewoning De vijver Wolfsdonk in Aarschot Vakantiehuis
Afstand: 6,2 km9.9
Vakantiewoning De vijver Wolfsdonk
Elsleukenhoekstraat 14b, Aarschot

Wolfsdonk: Exclusieve gezins- en romantische uitjes met eigen vijver. Perfect voor natuuravonturen in het Merodegebied: wandelen, fietsen, kanoën.

Hotel Amethist in Herselt Hotel
Afstand: 3,7 km8.5
Hotel Amethist
Gustaaf Vandenheuvelstraat 132, Herselt

Hotel Amethist: Ontspan in Ramsel's natuur. 3-sterren comfort, toegankelijke kamers, lounge, terras, vergaderruimte, en topfietsroutes. Nabij Bobbejaanland.

Ramslo in Herselt Vakantiehuis
Afstand: 3,9 km9.7
Ramslo
Oude Steenovenweg 35, Herselt

Ramslo: Luxe en rust in de Kempen met unieke kamers, privéterrassen, ontbijtmanden, gratis Wi-Fi en fietsverhuur voor natuurverkenning.

Informatie over Aarschot

Aarschot, gelegen in de provincie Vlaams-Brabant in België, is een stad met een rijke geschiedenis en cultuur. Het gotische stadhuis uit de 16e eeuw en de imposante Onze-Lieve-Vrouwekerk, die dateert uit de 14e eeuw, zijn opmerkelijke voorbeelden van het middeleeuwse erfgoed. Daarnaast biedt Aarschot tal van musea en historische bezienswaardigheden, waaronder het Begijnhof en het Gasthuismuseum, die essentiële aspecten van het lokale culturele erfgoed belichten.

De stad beschikt ook over diverse recreatiemogelijkheden, waaronder wandel- en fietsroutes door het omringende Hageland. Aarschot is goed bereikbaar via het openbaar vervoer, met een centraal gelegen treinstation dat gemakkelijke toegang biedt tot nabijgelegen steden zoals Leuven en Brussel. Voor toeristen biedt de stad een scala aan horecaopties, van gezellige cafés tot hoogwaardige restaurants, waardoor bezoekers kunnen genieten van zowel de lokale keuken als internationale gerechten.