Menu

3 accomodaties in Aartselaar

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Aartselaar, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

De Plukboerderij en B&B van Schelle in Schelle Vakantiehuis
Afstand: 1,6 km9.3
De Plukboerderij en B&B van Schelle
Steenwinkelstraat 499, Schelle

De Plukboerderij van Schelle: Luxe glamping nabij Tomorrowland, met comfortabele bedden, ontbijtservice, gratis fietsen en een serene natuuromgeving voor wandelroutes.

B&B Het Koekoeksnest in Schelle Vakantiehuis
Afstand: 1,8 km9.5
B&B Het Koekoeksnest
Koekoekstraat 64, Schelle

B&B Het Koekoeksnest in Schelle: Tussen Antwerpen en Boom, ideaal voor zakenreizigers en toeristen. Nabij festivals, restaurants en wandelroutes.

Kasteel Solhof in Aartselaar Hotel
Afstand: 1,3 km8.9
Kasteel Solhof
Baron van Ertbornstraat 120, Aartselaar

Hotel Kasteel Solhof: Luxe herenhuis in parkachtige omgeving, slechts 10 min van Antwerpen. Stijlvolle kamers met marmeren badkamers en gratis WiFi.

Informatie over Aartselaar

Aartselaar is een gemeente in de provincie Antwerpen, Vlaanderen, en biedt een mix van landelijke charme en stedelijke nabijheid. De plaats heeft een diverse architectuur, variërend van historische gebouwen zoals de Sint-Leonarduskerk tot moderne woonwijken. De geografische ligging, dicht bij de stad Antwerpen, maakt Aartselaar aantrekkelijk voor zowel woon- als dagtoerisme, met gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen zonder de drukte van de stad zelf.

Toeristen kunnen genieten van uiteenlopende activiteiten zoals fietsen en wandelen in het Cleydaelhof, een groot park met historische waarde en natuurlijke schoonheid. De gemeente organiseert regelmatig lokale evenementen en markten die een authentiek inzicht geven in het Belgische dorpsleven. Daarnaast bieden diverse horecagelegenheden en winkels een volledig pakket aan faciliteiten voor een aangenaam verblijf.