Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Abcoude. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Op zoek naar een prachtige hotels Abcoude om in te overnachten? Abcoude behoort tot een van de mooiste dorpen in de provincie Utrecht, maar vlakbij de hoofdstad Amsterdam. Geniet van de rust en natuur bij het mooie dorp of trek naar de bruisende steden in de buurt; overnachten in Abcoude biedt ieder wat wils. Lees verder

Het unieke Fort Abcoude bezoeken bij de hotels in Abcoude

Tijdens je verblijf bij een van de hotels Abcoude mag een bezoek aan Fort Abcoude niet ontbreken. Dit gebouw bij het goedkope hotel Abcoude is het oudste landfort is van de Stelling van Amsterdam. Het monument is tussen 1884 en 1887 neergezet. Uniek aan het fort is dat het compleet is vervaardigd van bakstenen en brikkenbeton. Geregeld is het fort geopend voor het publiek, waarbij je een prachtige wandeling op het forteiland kunt maken. Of maak een spannende begeleide tocht met een gids aan de binnenkant van het fort, waarbij je door het hoofdgebouw met kruitmagazijn, de slaapvertrekken en de waterkelder struint. Zorg dat je bij het overnachten in Abcoude stevige wandelschoenen meeneemt, want vanaf het fort maak je schitterende wandeltocht van tien kilometer naar Nigtevecht. Onderweg geniet je van het oer-Hollandse landschap vol weilanden.

Overnachten Abcoude en Piet Mondriaan

Voor de beroemde kunstenaar Piet Mondriaan was de streek rondom Abcoude een enorme bron van inspiratie. Zo heeft hij de molen bij de rivier de Gein maar liefst elf keer op het doek vastgesteld, waardoor het monument tegenwoordig de Mondriaanmolen wordt genoemd. Vanwege de bijzondere band die Abcoude heeft met de schilder, is er een speciale route die je kunt maken tijdens het overnachten Abcoude. Tijdens de fiets- en wandelroute bezoek je de plekken waar zijn beroemde werken zijn gemaakt en verken je de streek waar de schilder graag verbleef.

Goedkope hotels Abcoude onder de rook van Amsterdam

Vanaf de hotels Abcoude bereik je binnen een half uur de levendige binnenstad van Amsterdam. Bezoek hier musea als het Rijkmuseum of het Van Gogh museum, of maak een schitterende rondvaart over de grachten. Bekijk meteen de beste hotel aanbiedingen op Hotels.nl voor jouw volgende overnachting in Abcoude!

Waarom een hotel in Abcoude boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Abcoude te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro