Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Aduard. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Niets gaat boven Groningen? Ontdek de boeiende provincie met een fraai hotel in Aduard van Hotels.nl. Van lange strandwandelingen tot een bezoek aan zeehondencrèche Pieterburen, van een bezoek aan de Waddeneilanden tot winkelen in de bruisende stad Groningen. Met de hotels in de buurt van Aduard beleef je een vakantie zoals jij voor ogen hebt. Bekijk meteen de hotels Aduard op Hotels.nl voor meer inspiratie! Lees verder

Aduard hotel in Groningen vol historie

Volledig onthaasten van de drukte in het dagelijkse leven, dat is waar een hotel Aduard Groningen voor staat. In het middeleeuwse dorp keer je terug in de tijd, waarbij je heerlijk op een bankje kunt genieten van de natuur. Bezoek bij het Aduard hotel onder meer het grootste klooster van de provincie. Dit klooster is ontstaan in 1192, en vervolgens uitgegroeid tot de meest invloedrijke van de regio.

Genieten in de natuur bij de hotels Aduard

Natuurliefhebbers weten hun weg te vinden naar het hotel Aduard. Zo maak je vanaf het Aduard hotel Groningen prachtige wandeltochten door het Nationaal Landschap Middag-Humsterland. Onderweg kom je typische Nederlandse landschappen tegen, met weilanden, kerken en boerderijen. Het kunstenaarscollectief De Ploeg kwam dan ook graag naar deze streek om de authentieke landschappen op het doek te vereeuwigen. Na een dag volop sportieve activiteiten schuif je aan bij Herberg onder den Linden. Dit is het enige sterrenrestaurant van Groningen en biedt een inspirerende combinatie van de Franse en Oosterse keuken op het menu aan.

De bruisende studentenstad Groningen bezoeken bij Aduard hotel

Vanaf het hotel in de buurt van Aduard ben je binnen een mum van tijd in de levendige stad Groningen. Deze stad ademt historie met de schitterende pakhuizen, hofjes en monumenten. Kunst en cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit bij het Groninger Museum vol kunstwerken, fotografie en archeologische vondsten. Heb je je altijd afgevraagd hoe een schip in elkaar wordt gezet? Dan is het Noordelijk Scheepvaartmuseum een aanrader om te bezoeken bij het hotel Aduard Groningen. Voor gezinnen met jonge kinderen is DoeZoo de moeite waard. Kun je niet wachten om zelf de provincie Groningen te verkennen? Neem dan een kijkje bij onze hotels Aduard op Hotels.nl en pak meteen je koffer in!

Waarom een hotel in Aduard boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Aduard te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro