Menu

7 accomodaties in Alken

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Alken, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Kasteelhoeve de Kerckhem Wijer-Nieuwerkerken in Wijer Hotel
Afstand: 6,2 km9.5
Kasteelhoeve de Kerckhem Wijer-Nieuwerkerken
Grotestraat 209, Wijer

Luxe kamers, ideale ligging voor wandel- en fietstochten, golfbanen in omgeving. Puur en vers gekookte gerechten, eigen moestuin, 24-uurs bar.

MAM Haspengouw | Vakantiewoning in Sint-Truiden Vakantiehuis
Afstand: 5,8 km9.7
MAM Haspengouw | Vakantiewoning
Heide 118, Sint-Truiden

Vakantiewoning Mam: Geniet van een sfeervolle verblijfplaats in Haspengouw met moderne voorzieningen, nachtelijke wandelingen en toegang tot Limburgse fiets- en wandelroutes.

Maison Mairie in Hasselt Bed and Breakfast
Afstand: 3,3 km9.7
Maison Mairie
Luikersteenweg 741, Hasselt

Maison Mairie: verblijf in een 18e-eeuws kasteel in Hasselt met romantische suites, seizoensgebonden bar en mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten.

Sasput in Hasselt Bed and Breakfast
Afstand: 3,4 km8.9
Sasput
Sasput-Voogdijstraat 79A, Hasselt

B&B Sasput in Hasselt: Rust, comfort, en natuur op slechts 3 km van het bruisende centrum. Suites incl. ontbijt, dineroptie, en fietsverhuur.

B&B Bloonwinning in Hasselt Bed and Breakfast
Afstand: 3,8 km9.1
B&B Bloonwinning
Oosterbeekstraat 60, Hasselt

Bloonwinning B&B: Rust in een gerestaureerde vierkantshoeve in Hasselt, met moderne luxe kamers, gratis WiFi, Nespresso, nabij wandel- en fietsroutes.

Logies Het Hemelsveld in Alken Bed and Breakfast
Afstand: 3,0 km9.7
Logies Het Hemelsveld
Hulzenstraat 13, Alken

Het Hemelsveld: Luxe vakantiewoningen in Alken, Haspengouw. Geniet van een grote tuin, infraroodsauna, speelvoorzieningen voor kinderen en fietsroutes.

WellDone Resort in Nieuwerkerken Vakantiehuis
Afstand: 5,0 km10
WellDone Resort
Ridderstraat 10, Nieuwerkerken

Welldone Resort: Viersterrenluxe met privésauna's, professionele vergaderruimtes, en nabijgelegen shopmogelijkheden. Perfect voor zakelijke en sociale evenementen.

Informatie over Alken

Alken is een kleine gemeente in de provincie Limburg, België, met een bevolking van ongeveer 11.000 inwoners. Gelegen tussen Hasselt en Sint-Truiden, biedt Alken een harmonieuze mix van landelijke charme en historische bezienswaardigheden. De Sint-Aldegondiskerk, waarvan de oorsprong teruggaat tot de 12e eeuw, is een belangrijk cultureel erfgoed. De regio staat bekend om zijn fruitteelt, met name appels en peren, wat bijdraagt aan de lokale economie en het landschap.

Toeristen kunnen in Alken genieten van diverse wandel- en fietsroutes die de natuurlijke schoonheid en landelijkheid van de omgeving accentueren. De plaats herbergt ook enkele brouwerijen, zoals de befaamde Brouwerij Alken-Maes, waar bezoekers meer te weten kunnen komen over Belgisch bier en traditionele brouwtechnieken. Voor degenen die van gastronomie houden, biedt Alken diverse eetgelegenheden die lokale Vlaamse gerechten serveren.