Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Onbezorgd genieten in het Groene Hart in hotel Alphen aan de Rijn

Een prachtige natuur, fraaie ligging aan het water, leuke uitstapjes voor het hele gezin: in een hotel in Alphen aan de Rijn ontdek je wat deze historische stad in het Groene Hart allemaal te bieden heeft! Lees verder

Comfortabel overnachten in hotels Alphen aan den Rijn

Overnachten in Alphen aan den Rijn is een aanrader voor rustzoekers. De stad is minder druk dan Leiden en Den Haag, steden die wel makkelijk bereikbaar zijn voor een dagje uit. Alphen aan den Rijn heeft een schilderachtige ligging aan de Oude Rijn en de Gouwe. Je ontdekt de stad vanaf een rondvaartboot en meert af bij een van de vele gezellige terrassen aan het water.

In Alphen aan den Rijn in hotel voor ontdekkingstocht Rijnstreek

Natuurliefhebbers kiezen in Alphen aan den Rijn een hotel voor een ontdekkingstocht in het Groene Hart. Ooit een zompig veenmoeras en vandaag de dag een groene oase in de Randstad, waar eindeloze polders met knotwilgen, boerderijen en grazende koeien een fraai Hollands tafereel vormen. Een heerlijke plek om te fietsen, wandelen of varen tijdens het overnachten in Alphen aan den Rijn. Net buiten de stad wandel je een 16 kilometer lange route tussen Aarlanderveen en Reeuwijk. Als fietser geniet je tijdens de 45 kilometer lange Struinen en Vorsen - IJs-Bier-Kaas Route van een hapje, drankje en mooie landschappen tussen Alphen aan den Rijn en Gouda.

Alphen aan den Rijn in hotel met kindvriendelijke uitstapjes

Ook als je met de kinderen een weekendje weg gaat, overnacht je comfortabel in Alphen aan de Rijn in een hotel. In het educatieve belevingspark Archeon ga je met het hele gezin terug naar de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen. Ook voor een bezoek aan Vogelpark Avifauna overnacht je een van de hotels in Alphen aan den Rijn. De kinderen vermaken zich hier in een grote speeltuin met spannende glijtoren.

Hotels Alphen aan den Rijn: ontdek het aanbod

Zoek je in Alphen aan de Rijn een hotel? Boek direct en geniet binnenkort van een afwisselend weekend weg in een van de hotels in Alphen aan den Rijn.

Waarom een hotel in Alphen aan den Rijn boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Alphen aan den Rijn te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro