Menu

6 accomodaties in Amay

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Amay, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Gites Rausa - Location de vacances - Rental Cottage Holiday - Hu in Modave Vakantiehuis
Afstand: 4,8 km9.5
Gites Rausa - Location de vacances - Rental Cottage Holiday - Hu
Rue Rausa 4, Modave

Gites Rausa: Drie charmante gîtes in een 19e-eeuws schoolgebouw in Modave, dichtbij toeristische trekpleisters en buitenactiviteiten. Geschikt voor kleine en grote groepen.

La Petite Tour des Stanges in Verlaine Vakantiehuis
Afstand: 5,6 km10
La Petite Tour des Stanges
Rue des Stanges 24, Verlaine

La Petite Tour des Stanges: Charmante gezinswoning in Verlaine, België. Geniet van privacy, ruime kamers en pittoreske landschappen. Perfect voor elk gezelschap.

Château de la Neuville in Huy Hotel
Afstand: 3,2 km7.3
Château de la Neuville
Avenue de l'Industrie 62, Huy

**Château de la Neuville à Huy**: Pittoresk 18e-eeuws kasteel, 2 min. van Huy. Milieu-vriendelijk met zonnepanelen, EV-oplaadpunten. Ideaal voor bruiloften en seminars.

Gîte de La Ferme de Bourgogne (JF Rigo) in Nandrin Vakantiehuis
Afstand: 4,0 km9.3
Gîte de La Ferme de Bourgogne (JF Rigo)
Rue de Bourgogne 20, Nandrin

La Ferme de Bourgogne: Historisch en modern vakantiehuis in Condroz, ideaal voor families en ruiters, nabij Huy en Durbuy. Compleet met grote zaal en brasserie.

Gîte du Rowa in Nandrin Vakantiehuis
Afstand: 6,7 km10
Gîte du Rowa
Rue El Rowe 63, Nandrin

De Gîte rural du Rowa in Saint-Séverin: Geniet van 3 épis comfort, wandeltochten, nabij kastelen en grotten. Perfecte uitvalsbasis voor cultuur en natuur!

Oscar lodge in Tinlot Vakantiehuis
Afstand: 9,4 km8.5
Oscar lodge
, Tinlot

Oscarok: Luxe loft met jacuzzi, infraroodsauna, massagestoel en tuin in Tinlot. Perfect voor romantische uitjes en speciale gelegenheden.

Informatie over Amay

Amay is een gemeente in de provincie Luik, gelegen in de regio Wallonië. De plaats staat bekend om zijn historische en culturele erfgoed, waaronder de abdij van Flône en het kasteel van Jehay. De abdij van Flône dateert uit de 12e eeuw en biedt een fascinerende blik op de religieuze geschiedenis van de regio, terwijl het kasteel van Jehay zich onderscheidt door zijn unieke architectuur en prachtige tuinen, die openstaan voor bezoekers.

De natuurlijke omgeving rondom Amay is ook een belangrijke trekpleister, met talrijke wandel- en fietsroutes die door de schilderachtige landschappen van de Maasvallei voeren. De gemeente biedt daarnaast diverse lokale evenementen en markten die een authentieke ervaring van de Waalse cultuur en gastvrijheid bieden. Amay combineert moeiteloos historische charme met natuurlijke schoonheid en is daardoor een ideale bestemming voor toeristen die zowel cultuur als natuur waarderen.