Menu

10 accomodaties in Anderen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Anderen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

De Herberg van Anderen in Anderen Hotel
Afstand: 142 meter8.7
De Herberg van Anderen
Nijend 2, Anderen

Gemoedelijke familieherberg omringd door het Drentse landschap. Geniet van onze voortreffelijke keuken, zonneterras en nabijheid van Assen.

B&B Slaopen en Stoet in Anderen Bed and Breakfast
Afstand: 509 meter9.5
B&B Slaopen en Stoet
Nijend 24, Anderen

Slaopen en Stoet B&B, aan de rand van Anderen, met moderne kamers en privétoegang in Nationaal Park Drentsche Aa. Uniek voor muziekliefhebbers.

't Anderhoes Groepsaccommodatie in Anderen Vakantiehuis
Afstand: 106 meter8.7
't Anderhoes Groepsaccommodatie
Het Loeg 9, Anderen

't Anderhoes: Ruim en rolstoeltoegankelijk groepsverblijf tot 32 gasten. Rustieke sfeer, modern comfort, groot terras, speelveld en nabij Drentsche Aa. Perfecte start voor tochten.

farm Liebe in Anderen Camping
Afstand: 169 meter9.5
farm Liebe
Veenvoort 4, Anderen

'Boerderij Liebe': een rustieke camping in Drentsche Aa natuurgebied. Nabij Drentse staatsbossen en Balloërveld met comfortabele voorzieningen en huisdiervriendelijk.

De Loeghoeve B&B in Anderen Bed and Breakfast
Afstand: 76 meter9.3
De Loeghoeve B&B
Het Loeg 23, Anderen

De Loeghoeve, authentieke groepsaccommodatie en B&B in Drenthe, ideaal voor rust, wellness en vergaderen. Ervaar de persoonlijke ontvangst en zorg.

B&B Anderen Erf in Anderen Bed and Breakfast
Afstand: 718 meter10
B&B Anderen Erf
Nijend 19, Anderen

B&B Anderen Erf: Rustgevende accommodatie met weids uitzicht, direct aan het Pieterpad. Hoog gewaardeerd om fantastische locatie en luxueuze kamers.

Vakantiehuisje 't Tolhuisje Drenthe in Anderen Vakantiehuis
Afstand: 1,4 km10
Vakantiehuisje 't Tolhuisje Drenthe
Nijend 28, Anderen

Landgoed Tolhek: pittoresk 2-persoons vakantiehuis in Anderen, Drenthe. Uitzicht op de Drentsche Aa, moderne faciliteiten, paardvriendelijk.

Camping Estate Tolhek in Anderen Camping
Afstand: 1,2 km9.5
Camping Estate Tolhek
Nijend 28, Anderen

Camping Landgoed Tolhek in Drentsche Aa biedt rustige, ruime kampeerplekken met WiFi, elektra en een eigen waterbron. Huisdieren welkom, fiets- en wandelpaden dichtbij.

Pieterpad Cabins Drenthe in Anderen Camping
Afstand: 1,2 km10
Pieterpad Cabins Drenthe
Nijend 28, Anderen

Pieterpad cabins, de sfeervolle trekkershutten in Drenthe. Voorzien van alle gemakken, gelegen tussen etappe 4 en 5 van het Pieterpad. Betaalbare overnachtingen verkrijgbaar.

Boomhut Tolhek in Anderen Vakantiehuis
Afstand: 1,4 km9.7
Boomhut Tolhek
Nijend 28, Anderen

Boomhut op Landgoed Tolhek in Drenthe: luxueuze hideaway omringd door natuur, met WiFi, inclusief belastingen & winnaar van De Boomhut Battle.

Informatie over Anderen

Anderen is een klein en historisch dorp gelegen in de provincie Drenthe, in het noorden van Nederland. Het dorp is genoemd naar de Andereensloot, een kanaal dat door het dorp stroomt. Anderen herbergt een scala aan authentieke rietgedekte boerderijen en woningen en is omringd door uitgestrekte, groene weilanden en indrukwekkende boomrijke gebieden. De rust en de harmonie van de natuur maakt van Anderen een sublieme ontsnapping aan de drukte van grootstedelijke gebieden.

Belangrijkste trekpleisters zijn de oude watermolens en de nabijgelegen wandelroutes door het Drentsche Landschap. De omgeving van Anderen wordt gedomineerd door de aanwezigheid van indrukwekkende hunebedden, oude grafmonumenten die dateren van de Steentijd. De toeristen kunnen ook genieten van de lokale cultuur in het dorp, onder meer door het bezoeken van de ambachtelijke winkels en het proeven van heerlijke streekgerechten. Met zijn authentieke Hollandse charme en landelijke omgeving, biedt Anderen een tijdloze en verrijkende ervaring voor elke bezoeker.