Menu

5 accomodaties in Anderlecht

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Anderlecht, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Continental in Sint-Gillis Hotel
Afstand: 785 meter6.1
Hotel Continental
Place de la Constitution 18, Sint-Gillis

Brussels Hotel Continental: Op steenworp van Bruxelles Midi Station. Comfortabele kamers, ideaal voor Eurostar-reizigers en zakelijk verblijf.

Euro Capital Brussels in Sint-Gillis Hotel
Afstand: 745 meter7.1
Euro Capital Brussels
Fonsnylaan 9, Sint-Gillis

Hotel Euro Capital Brussels Midi: Moderne kamers naast station Brussel-Zuid. Geniet van airco, Wi-Fi, en flatscreen-tv’s. Perfecte ligging voor zakelijke en toeristische trips.

hotel Concorde in Sint-Gillis Hotel
Afstand: 635 meter8.5
hotel Concorde
Europaesplanade 11, Sint-Gillis

Hotel Concorde Brussel: Moderne kamers, gratis Wi-Fi, en dicht bij het station Brussel-Zuid. Gemakkelijk toegang tot de Grote Markt, Manneken Pis, en meer.

Hey-Aparthotel Brussels in Anderlecht Hotel
Afstand: 578 meter9.5
Hey-Aparthotel Brussels
Heyvaertstraat 146a, Anderlecht

Hey Appart-Hotel in Anderlecht: modern comfort, milieuvriendelijke studio's, op 15 min van Brussel-Zuid, dichtbij Dansaertstraat en restaurant La Paix.

Appart'City Confort Bruxelles Centre gare du midi in Anderlecht Hotel
Afstand: 218 meter8.7
Appart'City Confort Bruxelles Centre gare du midi
Rossinistraat 38, Anderlecht

Appart'hôtel Bruxelles Centre Gare du Midi: Moderne studio's met keuken, nabij station Brussel-Zuid. Gratis wifi en snelle toegang tot topattracties.

Informatie over Anderlecht

Anderlecht is een gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bekend om zijn historische en culturele bezienswaardigheden. Toeristen kunnen het Erasmushuis bezoeken, een gerenoveerde woning van de humanist Erasmus, die nu een museum herbergt met zijn werken en persoonlijke bezittingen. Daarnaast biedt het Constant Vanden Stockstadion, de thuisbasis van de succesvolle voetbalclub R.S.C. Anderlecht, een kijkje in de Belgische sportcultuur.

De gemeente heeft een divers aanbod aan restaurants en cafés die de lokale keuken presenteren, en biedt daarnaast tal van groene ruimtes, zoals het Astrid Park, ideaal voor ontspanning en recreatie. Anderlecht is goed bereikbaar via het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om andere delen van Brussel te verkennen. Deze combinatie van cultuur, geschiedenis en moderne voorzieningen maakt Anderlecht een aantrekkelijke bestemming voor toeristen.