Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Andijk. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Genieten van een overnachting midden in de natuur? Dan zijn de Andijk hotels op Hotels.nl ideaal! Deze hotels in de omgeving van Andijk bevinden zich in het pittoreske Noord-Hollandse polderlandschap, achter de Westfriese omringdijk. Verder liggen er diverse bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Enkhuizen, Medemblik en Hoorn. Bekijk meteen waar je in Andijk overnachten wilt op Hotels.nl! Lees verder

Actief in de natuur bij Andijk overnachten

Met de Andijk hotels heb je alle ruimte om sportieve activiteiten te ondernemen. Dankzij de ligging aan het IJsselmeer genieten watersporters volop van het zeilen, windsurfen, suppen, kitesurfen of zwemmen. Wandel tijdens het overnachten in Andijk naar de schilderachtige haven van het dorp, waar zich circa 600 zeilboten bevinden. Huur zelf een zeiljacht of laat hier je eigen boot te water via de waterhelling en vaar over het IJsselmeer, de Friese meren of zelfs de Waddenzee. Bij een hotel in de omgeving Andijk maak je bovendien prachtige wandelingen in twee vlakbij gelegen natuurgebieden, het Streekbos en De Vooroever.

Cultuur en historie bij overnachten in Andijk

Bij de Andijk hotels halen cultuur- en geschiedenisliefhebbers hun hart op bij de vele musea in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het Poldermuseum over hoe er al 5000 jaar lang in de polder geleefd wordt of bewonder de bijzondere hoedencollectie bij Hoedenmuseum ´Zet ´m op´. Naast musea in Andijk vind je diverse interessante bezienswaardigheden in de directe omgeving van de Andijk hotels. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Volendams Museum waar je meer te weten komt over de authentieke klederdracht of bezoek het bijzondere Zuiderzeemuseum in VOC-stad Enkhuizen. Of maak een tocht met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik om terug in de tijd te keren.

Winkelen bij de Andijk hotels

Naast het winkelcentrum in Andijk bezoek je gezellige steden als Hoorn, Enkhuizen of Medemblik voor leuke winkels, restaurants en cafés. Shopaholics weten al snel de weg naar Batavia Stad Fashion Outlet te vinden vanaf de hotels in omgeving Andijk. Bij deze outlet wordt kleding van de beste merken aangeboden tegen een scherpe prijs. Bekijk meteen onze unieke hotel aanbiedingen op Hotels.nl om voordelig in Andijk te overnachten!

Waarom een hotel in Andijk boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Andijk te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro