Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje Drentse natuur in Anloo hotel

Ben je toe aan een weekendje rust en stilte? Boek in Anloo een hotel en geniet optimaal van de prachtige natuur in Drenthe. Lees verder

Comfortabel verblijf in hotels Anloo

De hotels in Anloo liggen in een landelijke omgeving. Anloo is een typisch esdorp met veel oude Saksische boerderijen. De romaanse Magnuskerk is een heuse blikvanger in het buurt. De 11e-eeuwse kerk, die gebouwd is van tufsteen, is de oudste van Drenthe. Anloo is onderdeel van een fraai houtwallenlandschap, waar het Anlooër diepje doorheen kronkelt. De perfecte plek om de batterij weer op te laden. Anloo ligt op een steenworp van Nationaal Park Drentsche Aa, het best bewaarde beek- esdorpenlandschap van West-Europa, met bijzondere flora en fauna. Hier maak je mooie wandelingen, fietstochten en kun je ook paardrijden.

Hotels in Anloo met leuke uitstapjes in de buurt

Vanuit een hotel in Anloo maak je leuke uitstapjes in de buurt. Het Drentse dorp Borger is goed bereikbaar. Hier bevindt zich het grootste hunebed van Nederland. Deze prehistorische grafkamer heeft een omvang van 22,6 meter lang en 4,1 meter breed. In het Hunebedcentrum kom je door middel van verschillende tentoonstellingen alles te weten over de hunebedden en het dagelijks leven in de nieuwe steentijd. Zin om een dagje te winkelen? Bezoek dan Warenhuis Vanderveen in Assen, een van de grootste warenhuizen in Nederland. Het Drents Museum in Assen is gevestigd in een voormalig koetshuis en heeft een uitgebreide collectie aan kunst en objecten. Bijzonder zijn de prehistorische vondsten en veenlijken. Ga je met het hele gezin naar Anloo? Sla dan ook het circuit van Assen niet over. Laat de adrenaline stromen terwijl je een rondje over het circuit maakt. Verder doe je de kinderen absoluut een plezier met een bezoek aan Wildlands in Emmen, waar je een wereldreis maakt door de verschillende themagebieden in dit dierenpark.

Hotels Anloo: bekijk alle deals

Zoek je in Anloo een hotel? Bij Hotels.nl profiteer je direct van de leukste aanbiedingen. Ruim 5 miljoen boekers gingen je voor. Boek vandaag nog een hotel in Anloo en geniet binnenkort van een weekendje weg ver van de drukke stad.

Waarom een hotel in Anloo boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro