Menu

6 accomodaties in Anloo

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Anloo, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Koningsherberg Anloo in Anloo Hotel
Afstand: 113 meter8.5
Hotel Koningsherberg Anloo
Brinkstraat 2, Anloo

Geniet van de rust van Drenthe, verblijf te midden van een archeologisch reservaat, nabij Assen en Groningen. Gratis Wi-Fi beschikbaar.

Bed and Breakfast Stee and Stoede Gasteren in Gasteren Bed and Breakfast
Afstand: 2,6 km9.7
Bed and Breakfast Stee and Stoede Gasteren
Westeinde 11, Gasteren

Stee en Stoede: authentieke Drentse stijl, adembenemend uitzicht op de Drentsche Aa. Voorzieningen: WiFi, Tv, keuken, koffie/thee, comfortabele bedstee.

Bed en Breakfast Meander Gasteren in Gasteren Bed and Breakfast
Afstand: 2,7 km10
Bed en Breakfast Meander Gasteren
Gagels 47, Gasteren

Bed and Breakfast Meander Gasteren: sfeervolle landelijke rust met wellness, biologisch streekontbijt en uitvalsbasis naar Nationaal Park Drentsche Aa.

Recreatiepark Kniphorst in Anloo Vakantiepark
Afstand: 713 meter7.7
Recreatiepark Kniphorst
Bosweg 1, Anloo

Recreatiepark Kniphorst: Een oase van rust naast het Nationaal Park Drentsche Aa, ideaal voor natuur- en geschiedenisliefhebbers met tevens fietsverhuur.

Bed and Breakfast Annen in Annen Bed and Breakfast
Afstand: 2,4 km9.3
Bed and Breakfast Annen
Kruisstraat 20, Annen

Bed and Breakfast Annen; rustige Drentse locatie, nabij Nationaal Park Drentsche AA. Comfort, authentieke details, sauna en ruimte voor honden en paarden.

Annense Pracht in Annen Bed and Breakfast
Afstand: 2,7 km10
Annense Pracht
Annerstreek 25, Annen

Annense Pracht: Luxe B&B in Drents natuurgebied. Historische boerderij met activiteiten zoals wandelen, golfen, nabij Anloo's Italiaanse eetgelegenheden.

Informatie over Anloo

Anloo is een schilderachtig dorp in de provincie Drenthe, Nederland. Gekenmerkt door groene weilanden, historische boerderijen en kalme straatjes, nodigt het dorp uit tot ontspanning en exploratie. Het dorp is vooral bekend om de Magnuskerk, waarvan het ontstaan teruggaat tot de 11e eeuw en het is daarmee een van de oudste kerken van Drenthe. De kerk is vernoemd naar de heilige Magnus en heeft een gedetailleerde architectuur, die een belangrijk voorbeeld is van de romaanse bouwstijl.

Aan de natuurkant bevindt Anloo zich aan de rand van het Nationaal Beek- en Esdorpenlandschap Drentsche Aa. Dit is een beschermd natuurgebied dat bekend staat om zijn unieke landschap, bestaande uit bossen, heidevelden, beekdalen en kleurrijke weiden. Dat draagt bij aan talloze mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en vogelspotten. De omgeving biedt ook een ongeëvenaard zicht op het traditionele Drentse esdorpenlandschap, dat al duizenden jaren bijna onveranderd is.