Menu

4 accomodaties in Ans

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Ans, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Park Inn by Radisson Liege Airport in Grâce-Hollogne Hotel
Afstand: 3,9 km8.3
Park Inn by Radisson Liege Airport
rue de l`aéroport 14, Grâce-Hollogne

Stijlvol hotel dichtbij bedrijvenparken, 10 min naar Luik centrum. Multifunctionele zalen, trendy brasserie, 200m van vliegveld.

SuiteDreams - Relax Suite in Ans Vakantiehuis
Afstand: 502 meter8.1
SuiteDreams - Relax Suite
Rue Thonar Grisard 13, Ans

De SuiteDreams - Relax Suite: Luxe appartement met gratis WiFi, privéparkeergelegenheid, volledig uitgeruste keuken en vlakbij het congrespaleis en Kasteel Rijckholt.

Domaine des Thermes in Awans Hotel
Afstand: 2,9 km8.9
Domaine des Thermes
Rue Noël Heine 36, Awans

Domaine des Thermes: Luxe wellness in een 18e-eeuwse boerderij nabij historisch Luik. Geniet van sauna's, een verwarmd binnenzwembad en uitzonderlijke kamers.

Hôtel Verone Rocourt in Liège Hotel
Afstand: 2,6 km8.9
Hôtel Verone Rocourt
Rue de Lantin 90, Liège

Hôtels de Charme Verone Liège Rocourt: Themakamers zoals Burlesque, Maharaja en Black & White bieden uniek design. Kies luxe in de Gold of romantiek in Roméo & Juliette.

Informatie over Ans

Ans is een gemeente in de provincie Luik, België, die bekend staat als een belangrijk industrieel en residentieel gebied. Het ligt in de nabijheid van de stad Luik, wat zorgt voor goede verbindingen en een strategische ligging voor zowel zakelijke als toeristische activiteiten. Ans vormt een belangrijk knooppunt voor vervoersnetwerken, inclusief spoorwegen en snelwegen, wat bijdraagt aan de toegankelijkheid en economische bedrijvigheid van de gemeente.

Naast zijn industriële functie, biedt Ans diverse historische en culturele bezienswaardigheden. De gemeente heeft meerdere kerken en monumenten, zoals de Sint-Martinuskerk, die getuigen van een rijk verleden. Ans is ook een van de startplaatsen van de beroemde wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik, wat de sportief aangelegde bezoekers aantrekt. Met voorzieningen zoals parken, lokale markten en eetgelegenheden, biedt Ans een aangename balans tussen modern voorzieningen en historische charme, ideaal voor diverse bezoekers.