Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Onbezorgd weekendje Zeeland in hotels Arnemuiden

Zin in een onbezorgd weekendje weg in Zeeland? Hotels in Arnemuiden liggen vlakbij het Veerse Meer, met volop mogelijkheden om te watersporten, en mooie plaatsen als Middelburg, Veere en Vlissingen. Lees verder

Comfortabel verblijf in Arnemuiden in hotel

Hotels in Arnemuiden zijn een fijne uitvalsbasis om deze charmante vissersplaats te ontdekken. In het pittoreske centrum kom je nog vrouwen in traditionele klederdracht tegen. In Museum Arnemuiden leer je alles over de geschiedenis van de stad. Bijvoorbeeld dat Arnemuiden in de 15e en 16e eeuw een welvarende havenstad was. Breng zeker ook een bezoek aan het schilderachtige Veere als je gaat overnachten in Arnemuiden. Dit stadje was net als Arnemuiden in de middeleeuwen zeer welvarend, niet in de laatste plaats door het huwelijk van Wolfert VI van Borsele met de dochter van de Schotse koning James I. Veere werd daardoor een belangrijke doorvoerhaven voor Schotse wol. Museum Veere, dat gevestigd is in de Schotse Huizen, vertelt alles over de unieke band tussen Veere en Schotland. Een van de mooiste gebouwen in Veere is het 15e-eeuwse stadhuis.

Hotels in Arnemuiden met uitstapjes naar mooie steden

Overnachten in Arnemuiden is een aanrader voor watersporters. Je bent vlakbij het Veerse Meer om te zwemmen, suppen, surfen en varen. Arnemuiden is onderdeel van de gemeente Middelburg. In de hoofdstad van Zeeland bewonder je het imposante stadhuis met zijn bijzondere façade en beklim je de Lange Jan. Bij helder weer geniet je bovenop deze abdijtoren van een weids uitzicht. In het Zeeuws Museum bewonder je onder meer archeologische vondsten, schilderijen en streekdracht uit Zeeland. Ook Vlissingen is een mooie stad, met een pittoreske haven en een gezellige boulevard. Deltapark Neeltje Jans is een leuk en leerzaam themapark, waar je alles te weten komt over de werking van de Deltawerken en de watersnoodramp van 1953. De kinderen maken plezier in het overdekte waterpark.

Hotels Arnemuiden: profiteer van de beste deals

Wil je in Arnemuiden in een hotel overnachten? Met de aanbiedingen van Hotels.nl profiteer je altijd van scherpe deals. Boek vandaag nog en geniet binnenkort van een afwisselend verblijf in deze Zeeuwse stad.

Waarom een hotel in Arnemuiden boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Arnemuiden te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro