Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in As. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Overnachten in de groenste provincie van Vlaanderen? De hotels in As van Hotels.nl zijn ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers, aangezien het Nationaal park Hoge Kempen om de hoek ligt. Naast een oase aan natuur zijn gezellige steden als Maastricht, Luik en Genk vlakbij. Of je nu met hotels As zoekt voor een romantisch samenzijn met je partner, een actieve trip met vrienden of een ontspannen vakantie met het gezin; op Hotels.nl vind je de beste hotel aanbiedingen voor een onvergetelijke reis. Lees verder

Actief in de natuur bij hotels As

Het Nationaal park Hoge Kempen is de perfecte locatie voor sportieve activiteiten in de natuur. Het natuurgebied beschikt over maar liefst 12.000 hectare aan flora en fauna. Trek je wandelschoenen aan om door de dichte bossen, uitgestrekte zandvlaktes of langs fraaie meren te wandelen. Er is namelijk meer dan 440 kilometer aan wandelpad beschikbaar. Of huur een mountainbike voor een avontuurlijke tocht over de 200 kilometer aan onverharde routes door de natuur. Voor liefhebbers van paardrijden is er een netwerk aan ruiterpaden aangelegd. Door de hoogteverschillen geniet je onderweg van een prachtig uitzicht over de bomen.

Steden bezoeken bij de hotels in As

Vlakbij de hotels As bevinden zich diverse charmante steden waar je het Bourgondische leven leert kennen. Bezoek bijvoorbeeld de stad Luik met bijzondere musea als het Musée des Beaux-Arts de Liège, Grand Curtius en Aquarium en Zoölogisch museum. Ook vind je hier een uitgebreid winkelaanbod. Daarnaast is de toeristische plaats Valkenburg een aanrader om te bezoeken. Maak hier een mysterieuze tocht door de mergelgrotten van de stad of kom volledig tot rust bij Thermae 2000. In Maastricht vind je trendy design-boetieks, bewonder je kunst in het Bonnenfantenmuseum of strijk je neer op een van de gezellige terrassen op het Vrijthof.

Urenlang winkelen bij de hotels As

Op korte afstand van de hotels in As ligt Maasmechelen Village. Hier kun je eindeloos winkelen in meer dan 100 boetieks waar ze luxueuze merken tegen scherpe prijzen aanbieden. Boek direct jouw favoriete hotel in As bij Hotels.nl voor een veelzijdige overnachting in Belgisch Limburg!

Waarom een hotel in As boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro