Menu

5 accomodaties in As

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in As, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hostellerie Mardaga – Different Hotels in As Hotel
Afstand: 1,3 km9.1
Hostellerie Mardaga – Different Hotels
Stationsstraat 121, As

Luxe kamers, gastronomisch restaurant, nabij winkelen in Genk, op steenworp afstand van Nationaal Park Hoge Kempen.

Vakantiehuis Fabiola in Maasmechelen Vakantiehuis
Afstand: 6,9 km8.9
Vakantiehuis Fabiola
Weldoenerslaan 5, Maasmechelen

Vakantiehuis Fabiola in Maasmechelen biedt toegankelijke accommodaties, een verwarmd zwembad en ligt nabij Nationaal Park Hoge Kempen. Perfect voor elke groep.

Salamander in Maasmechelen Vakantiehuis
Afstand: 6,3 km8.3
Salamander
Joseph Smeetslaan 280, Maasmechelen

Kampeerverblijfpark Salamander: Veelzijdig kamperen in Maasmechelen met zwembad, speeltuin, feestzaal en nabij Nationaal Park Hoge Kempen. Ideaal voor gezinnen.

Het Veldhuis in As Vakantiehuis
Afstand: 1,2 km10
Het Veldhuis
Zandstraat 66, As

Het Veldhuis: Rustige accommodatie in As omgeven door bossen en velden, met nabijgelegen wandel- en fietsroutes en Maasmechelen Village binnen bereik.

Woods and Wine in As Bed and Breakfast
Afstand: 1,0 km9.5
Woods and Wine
Duinstraat 29, As

Woods and Wine Bed and Breakfast: Luxe kamers, privébadkamers, nabij Nationaal Park Hoge Kempen. Geniet van de wijnbar, terrassen en directe toegang tot fietsroutes.

Informatie over As

As is een kleine gemeente in de Belgische provincie Limburg, gelegen aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen. Dit natuurgebied biedt uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden door bossen, heidevelden en meren, en trekt jaarlijks vele natuurliefhebbers. De gemeente is ook bekend om haar mijnverleden, met name de voormalige steenkoolmijn van As, die nu fungeert als een toeristisch informatiecentrum en startpunt voor diverse culturele en recreatieve routes.

De infrastructuur van As omvat essentiële voorzieningen zoals winkels, horecagelegenheden en accommodaties, wat het een prima uitvalsbasis maakt voor bezoekers van de regio. Naast de natuurlijke attracties zijn er historisch interessante locaties zoals de Sint-Aldegondiskerk en verschillende beschermde monumenten. As biedt een rustige omgeving met een rijk historisch en natuurlijk erfgoed, ideaal voor een ontspannende en verkennende vakantie.