Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Asperen. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

De Betuwe ontdekken in het midden van Nederland? De hotels Asperen van Hotels.nl bieden alle rust en ruimte om te onthaasten van het dagelijkse leven. Of bezoek een van de gezellige steden in de omgeving, zoals Gorinchem, Leerdam en Den Bosch. Bekijk direct onze unieke hotel aanbiedingen op Hotels.nl. Lees verder

Maak kennis met de Betuwe tijdens overnachten Asperen

Het hotel in de omgeving Asperen bevindt zich in de Betuwe. Deze streek staat bekend om zijn talrijke fruitboomgaarden, pittoreske dorpjes en historische plekken als Culemborg en Tiel. Maak een wandeling of stap op de fiets en trek door het landschap vol kronkelende rivieren, eeuwenoude kastelen en karakteristieke dijken. Of ontdek het landschap vanaf het water met een boot of kano. Op diverse locaties langs de rivier de Linge kun je een kano of boot huren om er met je partner, gezin of vrienden op uit te trekken.

Musea bezoeken bij de hotels Asperen

In de buurt van het Asperen hotel vind je diverse musea om te bezoeken. Ga bijvoorbeeld bij het hotel in de omgeving Asperen naar het Flipje en Streekmuseum, waar je alles te weten komt over de historie van de regio. Je leert hier over Flipje, de Romeinen die in de regio nederzettingen hadden en de bijzondere jam die vlakbij de hotels in Asperen geproduceerd wordt. In het Elisabeth Weeshuis Museum wandel je in het oudste weeshuis van Nederland. In totaal zijn maar liefst 700 kinderen in de weeshuis uit 1560 opgegroeid. Maak vervolgens een spannend bezoek aan het Marechausseemuseum vlakbij het Asperen hotel, waar je ziet hoe dit onderdeel van de krijgsmacht te werk gaat.

Overnachten in Asperen vlakbij Culemborg en Tiel

Bij een verblijf in de hotels in Asperen zijn de steden Culemborg en Tiel zeker een bezoek waard. Wandel bijvoorbeeld door het middeleeuwse stadshart van Culemborg vol ateliers en galerieën. Tiel is de fruitstad van ons land en heeft op de markt zelfs een standbeeld van Flipje staan. Tijdens een wandeling door de stad zie je onder meer het Burgerweeshuis en de Sint Maartenskerk. Laat je verrassen door de voordelige hotel aanbiedingen voor hotels Asperen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Asperen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro