Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Baarn. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Overnachten vlakbij de natuur van de Utrechtse Heuvelrug? Bekijk de hotels Baarn van Hotels.nl! Bij het overnachten in Baarn ervaar de charme van de schilderachtige plaats vlakbij Utrecht, bezoek je musea en paleizen of strijk je neer op een gezellig terras. Bekijk onze bijzondere aanbiedingen voor een hotel in de buurt van Baarn op Hotels.nl! Lees verder

Verken de natuur bij hotels Baarn

De hotels in Baarn bevinden zich midden in de natuur, aan de Utrechtse Heuvelrug. Dit natuurgebied in het hart van Nederland bestaat voor het overgrote deel uit dennen- en loofbomen, maar onderweg kom je ook meren, heidevelden en zandverstuivingen tegen. Zorg dat je je verrekijker bij je hebt, want in de streek kom je uiteenlopende soorten dieren tegen. Zo leven hier reeën, boommarters, vossen, vleermuizen en diverse roofvogels. Door de verschillende hoogtes in het natuurgebied is het landschap zowel ideaal om te voet of per fiets te ontdekken.

Vorstelijk overnachten Baarn vlakbij Koninklijke paleizen

De regio rondom Baarn is al eeuwenlang geliefd bij het Nederlandse koningshuis. Zo bevindt zich vlakbij het goedkope hotel in Baarn Paleis Soestdijk, wat in 1815 in eigendom kwam van kroonprins Willem II. De laatste koninklijke leden die woonden in het paleis waren prinses Juliana en prins Bernhard. Neem tijdens het overnachten in Baarn een kijkje bij dit bijzondere gebouw. Ook is een bezoek aan Paleis Het Loo in Apeldoorn een aanrader bij een overnachting in een hotel in de buurt van Baarn. Wandel door de verschillende vertrekken, bewonder de stallen met oldtimers of dwaal door de schitterende paleistuin.

Overnachten bij Baarn voor jong en oud

Een verblijf in een goedkoop hotel in Baarn is ideaal voor alle leeftijden. Vlakbij het hotel in Baarn zijn namelijk meerdere attractie- en dierenparken aanwezig voor urenlang plezier. Bezoek bij het hotel Baarn het kinderpretpark Julianatoren met meer dan 60 attracties voor kinderen tot de leeftijd van 10 jaar. Bij de Apenheul wandel je tussen maar liefst 35 apensoorten in het park. Of bezoek in de Domstad Utrecht het Nijntjemuseum of Spoorwegmuseum. Reserveer direct je volgende overnachting in de hotels Baarn op Hotels.nl!

Daarom Hotels.nl

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Baarn te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro