Menu

5 accomodaties in Baarn

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Baarn, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Modern Palace Emma Staete in Baarn Bed and Breakfast
Afstand: 1,6 km9.9
Modern Palace Emma Staete
Emmalaan 14, Baarn

Modern Palace Emma Staete in Baarn biedt comfort met gratis WiFi, privéparkeergelegenheid, smaakvol ingerichte kamers en uitstekende vervoersdiensten.

Vakantiewoning Westerlaak in Hoogland Vakantiehuis
Afstand: 3,9 km6.1
Vakantiewoning Westerlaak
Neerzeldertseweg 10, Hoogland

Westerlaak: Charmante vakantiewoning nabij Amersfoort. Geniet van landelijke rust, stadscomfort en faciliteiten zoals een keuken, wifi en gratis parkeren.

The Nest in Baarn in Baarn Bed and Breakfast
Afstand: 469 meter9.5
The Nest in Baarn
Van Wassenaerlaan , Baarn

Het Nest in Baarn: knusse B&B midden in het groen van Baarn, perfect voor twee personen. Beheerd door de gastvrije Familie Kuijer.

Hotel de Mandemaaker in Bunschoten-Spakenburg Hotel
Afstand: 7,4 km9.7
Hotel de Mandemaaker
Visventerssteeg 21-29, Bunschoten-Spakenburg

Restaurant De Mandemaaker in Spakenburg: Michelin-genoteerd, vlakbij scheepshelling. Open di-za, gratis parkeren en valet-service.

B&B Hartje Spakenburg in Bunschoten-Spakenburg Bed and Breakfast
Afstand: 7,4 km9.3
B&B Hartje Spakenburg
De Ziel 7, Bunschoten-Spakenburg

B&B Hartje Spakenburg: charmant verblijf in oud vissersdorp, op loopafstand van winkels en museumhaven. Gratis wifi, parkeren, koffie en thee.

Informatie over Baarn

Baarn, gelegen in het hart van Nederland, is een opmerkelijke plaats in de provincie Utrecht. Gekenmerkt door zijn rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid, biedt Baarn een mix van historische bezienswaardigheden en schilderachtige landschappen. Hoogtepunten zijn onder meer het prachtige Kasteel Groeneveld en het befaamde Koninklijk Paleis Soestdijk, dat vroeger diende als de residentie van de Nederlandse koninklijke familie. Bovendien is de gemeente omringd door weelderige bossen en uitgestrekte parken, zoals het Baarnse Bos en het park rondom het kasteel, waardoor het een ideale bestemming is voor natuurliefhebbers.

Economisch gezien heeft Baarn zich de afgelopen decennia sterk ontwikkeld. Het dorp heeft een levendig commercieel centrum, met lokale en internationale bedrijven die in diverse sectoren opereren. De meeste van deze bedrijven zijn gevestigd in de vele goed bewaard gebleven historische gebouwen, wat bijdraagt aan de unieke en boeiende sfeer van de plaats. Verder is Baarn een vlot toegankelijke locatie, zowel per trein als per auto, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel bewoners als bezoekers van het land.