Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Unieke aanbiedingen hotels Ballum Ameland

Ben jij dol op de Waddeneilanden en zoek je een voordelig hotel op Ameland in Ballum? Boek dan je volgende vakantie via Hotels.nl! Wij hebben namelijk de beste deals en leukste arrangementen voor een verblijf in een hotel in Ballum. Dit prachtige dorpje is het kleinste van het eiland en in de oude straatjes staan karakteristieke Amelander huizen en monumentale boerderijen. Vanuit Ballum ben je gauw bij het strand en kun je heerlijke wandelingen en fietstochten maken. Lees verder

Boek een hotel op Ameland om Ballum te ontdekken

Ballum is een rustig dorpje, maar er valt genoeg te ontdekken. Zo staan er twee kerkjes, een klokkentoren en een bijzonder baarhuisje met een familiegraf. Ook vind je in Ballum Nobels Nostalgisch Museum met een collectie antieke auto’s, motoren en andere zaken. Bij het dorp ligt een vliegveldje en vanaf daar is het mogelijk een rondvlucht over de omgeving te maken. Verder moet je in Ballum zijn voor Amelander bier. Bezoek de brouwerij, bekijk de enorme collectie bierflessen en probeer in het proeflokaal bijvoorbeeld het fruitige Amelander Streekbier met cranberries. Volg vanuit het dorp het fietspad naar de duinen voor het breedste strand van Ameland. Vanaf Strandpaviljoen Ballum heb je een schitterend uitzicht over de Noordzee en de kust.

Ballum hotel: geniet van een prachtig Waddeneiland

De wonderschone natuur rondom de hotels in Ballum op Ameland biedt tal van mogelijkheden voor leuke activiteiten. Ontspan tijdens een strandwandeling, bouw een zandkasteel en zie de zon in de zee ondergaan. Toer op de fiets door de bossen, de duinen en pittoreske dorpjes. Wie weet kom je onderweg wel fazanten, reeën en wilde orchideeën tegen! Of wat dacht je van een dagje zeilen, kajakken of kitesurfen? Andere opties zijn bijvoorbeeld paardrijden, vissen en golfen.

Goedkope hotels in Ballum

Zoek jij in Ballum een hotel voor een lage prijs? Doorzoek dan ons aanbod met voordelige strand en kust deals. Boek een aantal hotelovernachtingen en ga voor een prachtige locatie aan of nabij de kust van Ameland. Ook hebben we diverse leuke hotelarrangementen inclusief fietshuur, ontbijt en diner.

Waarom een hotel in Ballum boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro