Menu

4 accomodaties in Beerse

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Beerse, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Holiday home - Maison Paula - Vakantiehuis in Merksplas Vakantiehuis
Afstand: 4,3 km9.1
Holiday home - Maison Paula - Vakantiehuis
Vredestraat 9, Merksplas

Maison Paula: Ruim vakantiehuis voor 10 pers. in Merksplas. Inclusief opgemaakte bedden, eindschoonmaak en huisdier toegestaan. Boek direct voor beste prijs!

Molenzijdseheide in Merksplas Vakantiehuis
Afstand: 5,8 km8.1
Molenzijdseheide
Veldenbergstraat 97, Merksplas

Molenzijdse Heide: Het 5-sterren kampeerverblijfpark met natuurzwemwater, zwembad, visvijver, kinderactiviteiten en verblijfopties. Perfecte vakantie-ervaring!

B&B Ginnekenshoeve in Beerse Bed and Breakfast
Afstand: 1,6 km8.9
B&B Ginnekenshoeve
Ginnekenshoek 32, Beerse

Ginnekenshoeve: Geniet van rust, wellness, zwembad en ecologische tuin in Beerse. Wandel- en fietsroutes in de Antwerpse Kempen.maximale ontspanning.

de vliere: hoevestudio & business apartment in Beerse Vakantiehuis
Afstand: 955 meter8.5
de vliere: hoevestudio & business apartment
Ossevenstraat 3, Beerse

Business apartment de Vliere Beerse: 55 m² luxe met keyless toegang, smart TV, privépatio en op 500m van Johnson & Johnson. Inclusief alle voorzieningen en nabij wellness.

Informatie over Beerse

Beerse is een gemeente in de provincie Antwerpen, België, bekend om haar gunstige ligging nabij belangrijke verkeersaders en haar rijke industriële geschiedenis. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Turnhout en herbergt een diverse bevolking. Beerse wordt zowel gerespecteerd voor haar grote chemische en farmaceutische bedrijven, zoals Janssen Pharmaceutica, als voor haar agrarische activiteiten. Naast industrieel belang biedt Beerse ook een scala aan culturele en recreatieve mogelijkheden, waaronder groene parken en historische monumenten.

De gemeente heeft een goed ontwikkeld infrastructuurnetwerk en biedt gemakkelijke toegang tot de omliggende steden en dorpen. Beerse organiseert jaarlijks verschillende evenementen en markten die de gemeenschap samenbrengen. Voor bezoekers interessieren historische bezienswaardigheden zoals de Sint-Remigiuskerk en het Hof van ’t Lo vermelden. De plaats biedt bovendien wandel- en fietsroutes door omliggende natuurgebieden, waardoor toeristen kunnen genieten van zowel stedelijke als landelijke charme.