Menu

7 accomodaties in Begijnendijk

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Begijnendijk, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Vanomobil Motorhomes/Mobilhomes Tremelo in Tremelo Camping
Afstand: 3,4 km8.7
Vanomobil Motorhomes/Mobilhomes Tremelo
Grootlosestraat 65, Tremelo

Vanomobil: Marktleider in België met meer dan 400 motorhomes. Luxe, compact en bijna nieuw. Service zeven dagen per week in vier showrooms.

Domein Den Asberg in Westerlo Camping
Afstand: 10,5 km8.3
Domein Den Asberg
Asberg 28, Westerlo

Domein Den Asberg: Kamperen nabij de Beeltjens en de Kwarekken met gratis wifi, visvijver, speeltuin, fiets- en wandelroutes, elektrische fietspunten en meer!

Ask Lily in Hulshout Bed and Breakfast
Afstand: 7,8 km9.7
Ask Lily
Heide 71, Hulshout

Ask Lily: Verblijf in een kasteelhoeve aan de Nete met luxe kamers, moderne gemakken, zakelijke faciliteiten, tuin, paardenhouderij en nabijheidsattracties.

B&B De Gulle Beemden in Hulshout Bed and Breakfast
Afstand: 4,8 km9.7
B&B De Gulle Beemden
Linieweg 2, Hulshout

Bamp;B De Gulle Beemden: Rustig verblijf in de groene Kempen met moderne studio's, een volledig uitgerust appartement, en prachtig wandel- en fietsgebied.

Julie's Place in Westerlo Vakantiehuis
Afstand: 7,4 km7.3
Julie's Place
Stippelberg 228, Westerlo

Julie’s Place: Comfortabele kamers, flexibele inchecktijden, luxe badkamers en nabij kastelen, wandelroutes en natuurgebieden in de buurt van Brussel en Antwerpen.

Relax Garden in Hulshout Bed and Breakfast
Afstand: 6,7 km8.9
Relax Garden
Heibaan 239, Hulshout

Relax Garden Hulshout: Privésauna, premium massages, en ultieme wellness in een serene, luxe B&B in de rustige omgeving van Antwerpen.

SN Logies in Tremelo Vakantiehuis
Afstand: 2,2 km9.9
SN Logies
Felix Aertgeertsstraat 15, Tremelo

**SN Logies:** Moderne kamers nabij Balenberg en Sven Nys Cycling Center, perfect voor koppels, families en bedrijven met rijke wielercultuur en heerlijke ontbijtopties.

Informatie over Begijnendijk

Begijnendijk is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant, België, en ligt strategisch tussen de steden Leuven en Antwerpen. Het gebied staat bekend om zijn historische en culturele betekenis, met bezienswaardigheden zoals de Sint-Luciakerk, die dateert uit de 13e eeuw. De gemeente is tevens een toegangspoort tot de prachtige natuurgebieden van de Vlaamse Ardennen, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Naast de historische en natuurlijke bezienswaardigheden biedt Begijnendijk diverse recreatieve mogelijkheden, waaronder fietsroutes en lokale evenementen. De nabijheid van grotere steden maakt het ook een uitstekende uitvalsbasis voor toeristen die zowel het landelijke als stedelijke Vlaanderen willen verkennen. Effectieve infrastructuur en gastvrije accommodaties dragen bij aan een comfortabele en verrijkende bezoekerservaring.