Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Fantastische aanbiedingen hotels Bellingwolde

Vind hier de beste deals voor hotels in Bellingwolde! Het kan best een uitdaging zijn om in Bellingwolde hotels te vinden die goed en betaalbaar zijn. Wij maken je zoektocht gemakkelijk en hebben het leukste aanbod voor een lage prijs. Het dorpje Bellingwolde ligt in de prachtige regio Oostgrunn, oftewel het oosten van Groningen. Hier moet je zijn voor rust, ruimte en mooie natuur. Kom lekker wandelen, fietsen, paardrijden of varen. Ontdek tijdens je avonturen authentieke winkeltjes, fantastische restaurants, interessante musea en fraaie monumenten. Lees verder

Hotels in Bellingwolde: vakantie of weekendje weg

Nederland heeft nog veel verborgen parels. Bellingwolde is er één van. Het is een prachtige plek die ideaal is voor een korte vakantie of een uitje van een paar dagen in eigen land. Het dorp is een lust voor het oog en daarom is het dorpsgezicht door het Rijk beschermd. Deze status is te danken aan de vele monumentale gebouwen, waaronder herenhuizen, boerderijen, een voormalig rechthuis uit de zeventiende eeuw, een stellingmolen en de gotische Magnuskerk. Liefhebbers van kunst kunnen in het plaatselijke museum De Oude Wolden de werken van diverse kunstenaars bewonderen. Rondom het dorp is bovendien veel natuur te vinden, zoals natuurgebied De Gaast.

Bellingwolde hotels en toerisme

Ook in de omgeving van de hotels in Bellingwolde is veel te beleven. We geven je graag een aantal toeristische tips. Ga bijvoorbeeld het vestingdorpje Oudeschans bekijken en maak daar een wandeling over de vestingwal. Iets dichter bij de Duitse grens ligt de bekende vesting Bourtange. Deze historische plek mag je beslist niet missen. Andere bezienswaardigheden zijn het middeleeuwse klooster in Ter Apel en de Schaapskooi Ter Borg. Heb je zin in winkelen? Winschoten is de tweede winkelstad van de provincie. Er is daar ook op cultureel gebied veel te doen. Net over de grens ligt overigens de mooie Duitse stad Papenburg.

Voordelig overnachten in Bellingwolde

Wil jij er op uit en goedkoop overnachten in Bellingwolde? Wij hebben de leukste hotels bij Bellingwolde voor je in de aanbieding. Gun jezelf een fijne tijd in en rondom Bellingwolde en boek nu één van de unieke hotelarrangementen uit ons aanbod.

Waarom een hotel in Bellingwolde boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro