Menu

3 accomodaties in Beneden-Leeuwen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Beneden-Leeuwen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel De Twee Linden Beneden-Leeuwen in Beneden Leeuwen Hotel
Afstand: 146 meter8.5
Hotel De Twee Linden Beneden-Leeuwen
Zandstraat 100, Beneden Leeuwen

Geniet van een stijlvol restaurant, een Grand café en kamers met eigen badkamer, LCD tv en kluis.

Hotel Restaurant van Balveren Echteld in Echteld Hotel
Afstand: 3,2 km9.3
Hotel Restaurant van Balveren Echteld
Voorstraat 8, Echteld

Driesterrenhotel met modern-geklassieke keuken, gratis parkeren, nabij A15. Minuten van Den Bosch, Nijmegen, Arnhem & dierenpark.

Camping Den Hoogen Berg in Boven-Leeuwen Camping
Afstand: 2,2 km9.7
Camping Den Hoogen Berg
Molenstraat 14, Boven-Leeuwen

Camping den Hoogen Berg: rustige, groene omgeving in Boven Leeuwen onder nieuw beheer. Draagt rust en gezelligheid hoog in het vaandel.

Informatie over Beneden-Leeuwen

Beneden-Leeuwen is een kenmerkende plaats in de gemeente West Maas en Waal, gelegen in de Nederlandse provincie Gelderland. De plaats is gesitueerd aan de Waal, de grootste waterweg in het zuiden van Nederland, waardoor het een natuurlijke aantrekkingskracht en strategisch belang heeft. Beneden-Leeuwen herbergt ongeveer 7000 inwoners en biedt een combinatie van historische charme en moderne voorzieningen. De architectuur van de plaats is een samensmelting van traditionele Nederlandse bouwstijlen en modern design, wat bijdraagt aan een uniek stadsbeeld.

Als toeristische bestemming biedt Beneden-Leeuwen een verscheidenheid aan attracties. De historische Sint-Willibrorduskerk, met zijn indrukwekkende Romaanse architectuur, is een belangrijk cultureel monument. Voor de natuurliefhebbers is het Dijkpark aan de oever van de Waal een must-visit. Dit park biedt adembenemende uitzichten op de zonsondergang boven de rivier en is een populaire spot voor wandelaars en fietsers. Tevens zijn er in Beneden-Leeuwen diverse culinaire mogelijkheden te vinden, variërend van traditionele Nederlandse eetgelegenheden tot moderne internationale cuisines. Met de nabijheid van belangrijke steden zoals Nijmegen en \'s-Hertogenbosch, is Beneden-Leeuwen de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de grotere regio Gelderland.