Menu

12 accomodaties in Bergambacht

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Bergambacht, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Gastenverblijf Rodenburg in Streefkerk Bed and Breakfast
Afstand: 4,2 km9.5
Gastenverblijf Rodenburg
Nieuwe Veer 117, Streefkerk

Gastenverblijf Rodenburg in Alblasserwaard biedt luxe B&B kamers en appartementen, ideaal voor gezinnen. Met voorzieningen zoals fietsverhuur en BBQ. Zeer positief beoordeeld.

Camping Nes in Bergambacht Camping
Afstand: 2,9 km8.5
Camping Nes
Lekdijk West 105, Bergambacht

Recreatiepark De Nes: Natuurrijke vakantiestek in Krimpenerwaard. Ruime stacaravans, nabij Kinderdijk, Gouda, Schoonhoven met speeltuin en zwem-/visvijver.

B & B Den Haesell in Bergambacht Bed and Breakfast
Afstand: 2,3 km9.5
B & B Den Haesell
Lekdijk West 77A, Bergambacht

Den Haesell B&B: Charmante studio-appartementen in landelijke Bergambacht. Geniet van de rust, uitzichten van polder, wandel- en fietsmogelijkheden. Nabij winkels en eetgelegenheden.

De Hoeksesluis in Lekkerkerk Vakantiehuis
Afstand: 3,8 km8.7
De Hoeksesluis
Opperduit 2, Lekkerkerk

Boerderij De Hoeksesluis: charmante overnachtingen in Krimpenerwaard, gastvrijheid aan de rivier de Lek. Ideaal voor groepsuitjes en evenementen.

Heeren aan de Haven in Streefkerk Hotel
Afstand: 4,0 km8.9
Heeren aan de Haven
Nieuwe Haven 1, Streefkerk

Heeren aan de Haven: drijvend boutique hotel met luxueuze kamers en restaurant. Beleef culinaire reizen, sterke wijnselectie en evenementen-services in Streefkerk.

Rekreatiepark De Kooi in Stolwijk Camping
Afstand: 4,5 km8.3
Rekreatiepark De Kooi
Benedenkerkseweg 68, Stolwijk

Rekreatiepark De Kooi: sfeervolle camping in de Krimpenerwaard met vaste/tijdelijke plots, chalets, stacaravans. Nabij Gouda & talrijke activiteiten.

FarmCamps Stolkse Weide in Stolwijk Camping
Afstand: 4,6 km9.5
FarmCamps Stolkse Weide
Bovenkerkseweg 49, Stolwijk

Boerderij de Stolkse Weide, een kindvriendelijke camping in Stolwijk met activiteiten als kanoën, hooibergspelen en dieren knuffelen. Beleef Hollandse landelijke avonturen!

De Hostee in Stolwijk Bed and Breakfast
Afstand: 4,4 km10
De Hostee
Benedenkerkseweg 108, Stolwijk

De Hostee: Idyllische B&B in de Krimpenerwaard met luxe kamers, privé-sanitair, fietsverhuur, lokale keuken en meetingfaciliteiten. Meermaals winnaar B.com awards.

Op Stolk bed & breakfast in Stolwijk Bed and Breakfast
Afstand: 4,4 km9.3
Op Stolk bed & breakfast
Benedenkerkseweg 120, Stolwijk

Op Stolk, Stolwijk: B&B in oude stal, WiFi, keuken, 2 terrassen, parkeergelegenheid.

Bed & Breakfast De Donk in Brandwijk Bed and Breakfast
Afstand: 4,3 km9.5
Bed & Breakfast De Donk
Donkseweg 6, Brandwijk

B&B De Donk: Comfortabele tuinkamers in natuurgebied Donkse Laagten. Gratis recreatie-opties, dichtbij Kinderdijk molens en zilverstad Schoonhoven.

De Ouwe Meulen in Bleskensgraaf Vakantiehuis
Afstand: 6,8 km9.5
De Ouwe Meulen
Meulenbroek 4, Bleskensgraaf

De Ouwe Meulen: Historische charme, comfortabel verblijf tot 5 personen, speelgebieden, landschapsuitzicht, watervermaak en centrale ligging voor daguitjes.

Pension Ammerstol in Ammerstol Bed and Breakfast
Afstand: 1,8 km9.5
Pension Ammerstol
Achterweg 22, Ammerstol

Pension Ammerstol: sfeervolle appartementen in Krimpenerwaard, nabij rivier de Lek en Zilverstad Schoonhoven, ideaal voor prachtige fiets- en wandeltochten.

Informatie over Bergambacht

Bergambacht is een pittoresk dorp in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Gelegen in twee hoofdgebieden - de Lekdijk en de dorpskern - blinkt Bergambacht uit in zijn combinatie van rurale rust en culturele activiteit. Het dorp, dat een bevolking van ongeveer 10.000 mensen herbergt, is omgeven door weelderige groene weiden, polderlandschappen en uitgestrekte waterwegen, met de rivier de Lek aan de noordkant. Deze natuurlijke schoonheid is ideaal voor fietsen en wandelen.

Historisch gezien dateert de naam Bergambacht terug naar de 13e eeuw en betekent het \'nederzetting (ambacht) bij de heuvel (berg)\'. Cultureel gezien biedt Bergambacht diverse lokale winkels, restaurants en jaarlijkse evenementen, zoals de Kunstmarkt en de Zomerfeesten. De iconische Hervormde Kerk - met zijn indrukwekkende toren uit de 15e eeuw - staat in het midden van het dorp, terwijl het monumentale gebouw van de voormalige gemeenteraad getuigt van de rijke geschiedenis van de regio. In een straal van 20 kilometer vind je steden zoals Gouda en Schoonhoven, bekend om hun kaas en zilverwerk.