Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje uitwaaien in Noord Holland in hotels Bergen aan Zee

Zin om een weekendje te relaxen aan de kust? In hotels in Bergen aan Zee overnacht je vlakbij het strand in deze kunstzinnige badplaats in Noord-Holland. Lees verder

Onbezorgd verblijf in luxe hotel Bergen aan Zee

Hotels in Bergen aan Zee zijn een fijn startpunt voor een weekendje uitwaaien. Het brede strand biedt volop mogelijkheden om te watersporten. De bossen en duinlandschappen vormen het perfecte decor voor lange wandel- en fietstochten. Kies je voor een hotel in Bergen aan Zee met de hond, dan geniet je trouwe viervoeter mee van de vrijheid van het Noordhollands Duinreservaat. De Schoorlse Duinen hebben ruim 60 kilometer aan wandelpaden dus je volgt moeiteloos een mooie route, zoals de langeafstandsroute E9, het Trekvogelpad, Hollands Kustpad of het Noordzeepad. Een luxe hotel in Bergen aan Zee is een heerlijke plek om te ontspannen. In de zomermaanden organiseert Bergen verschillende kunstmarkten. In Museum Kranenburgh is de 'Bergense School' duidelijk terug te zien. Een bezoekje aan het Zee Aquarium is een leuk uitje voor het hele gezin. Blikvanger is het skelet van een potvis.

Overnachten Bergen aan Zee met uitstapjes in de omgeving

Vanuit de comfortabele hotels in Bergen aan Zee maak je mooie uitstapjes. In Alkmaar neem je een kijkje op de traditionele kaasmarkt en koop je natuurlijk een stuk van dit gele goud. Alkmaar is rijk aan unieke musea, waaronder het Hollands Kaasmuseum en Beatles Museum. Zin om een dagje te varen? Je bent zo bij het IJsselmeer als je in Bergen aan Zee in een hotel verblijft. Ook pittoreske vissersdorpen als Volendam en Marken zijn goed bereikbaar. Winkelen doe je in bruisende steden als Amsterdam en Haarlem, waarna je met volle tassen terugkeert naar een rustige omgeving om te overnachten in Bergen aan Zee.

Hotels Bergen aan Zee: bekijk alle deals

Zoek je in Bergen aan Zee een hotel? Met de aanbiedingen van Hotels.nl profiteer je altijd van de leukste deals. Bekijk het aanbod en selecteer een accommodatie die voldoet aan jouw wensen. Bijvoorbeeld een hotel in Bergen aan Zee met de hond. Boek snel en geniet binnenkort van een strandvakantie in Noord-Holland.

Waarom een hotel in Bergen aan Zee boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro