Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Verrassend weekendje Brabant in hotels Bergen op Zoom

Zin in een spontaan weekendje Brabant? Overnacht in een van de hotels in Bergen op Zoom en laat je verrassen door deze historische stad met zijn rijkdom aan bezienswaardigheden en fraaie ligging aan het water. Lees verder

Comfortabel verblijf in hotels Bergen op Zoom centrum

De hotels in Bergen op Zoom in het centrum liggen vlakbij de mooiste attracties. Een must see is het Markiezenhof. Dit goed bewaarde stadspaleis met laatgotische invloeden stamt uit de 15e eeuw. In het museum kom je alles te weten over hoe de markiezen vroeger in het paleis leefden. Een goedkoop hotel in Bergen op Zoom ligt vlakbij de Grote Markt. Op dit centrale plein geniet je van een versnapering op een van de gezellige terrassen, met zicht op de 14e-eeuwse kerktoren 'De Peperbus'. Een belangrijk gebouw in Bergen op Zoom is de Gevangenpoort. Dit is het oudste gebouw in de stad en de enige overgebleven stadspoort uit de middeleeuwen. Breng ook een bezoek aan het nabijgelegen Fort de Roovere als je gaat overnachten in Bergen op Zoom. Dit fort was in de 17e eeuw onderdeel van de verdedigingslinie in West-Brabant.

Hotels in Bergen op Zoom en omgeving met leuke uitstapjes

Hotels in Bergen op Zoom zijn een fijn startpunt voor mooie uitstapjes. De Heide is een fraai natuurgebied bij de stad, bestaande uit bossen, heides, water en strand. Ideaal voor een mooie wandeling. Bergen op Zoom ligt aan het Markiezaatsmeer, een belangrijk 'wetland' in Nederland. In dit zoetwatermoerasgebied spot je talloze vogels. Er zijn verschillende routes die met een specifieke kleur staan aangegeven. Overnacht je in een hotel in de buurt van Bergen op Zoom? Bruisende steden als Breda, Middelburg en Antwerpen zijn goed bereikbaar.

Hotels Bergen op Zoom: altijd de beste deals

Zoek je een goedkoop hotel in Bergen op Zoom? Hotels.nl heeft altijd de beste deals waarmee je profiteert van veel voordeel. Ontdek de aanbiedingen om te overnachten in Bergen op Zoom in het centrum of boek een hotel in de buurt van Bergen op Zoom. Maak je keus en geniet binnenkort van een heerlijk verblijf in deze Brabantse stad.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro