Menu

5 accomodaties in Beringen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Beringen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

't Kasteeltje in Beringen Vakantiehuis
Afstand: 2,0 km8.7
't Kasteeltje
Vennestraat 15, Beringen

't Kasteeltje: Geniet van een authentiek verblijf in een 100-jarig herenhuis met eigen ijscreaties, hoevewinkel en workshops. Perfect voor het hele gezin!

Het Jommekeshuis in Beringen Bed and Breakfast
Afstand: 2,4 km7.1
Het Jommekeshuis
Bivakstraat 6, Beringen

Kampas: Vind de ideale meerdaagse verblijfsaccommodatie voor jeugdverenigingen en scholen in Vlaanderen met zelfkook- en volpensionopties.

Mezzo, hotel & business in Beringen Hotel
Afstand: 3,2 km8.9
Mezzo, hotel & business
Paalsesteenweg 170, Beringen

Mezzo Hotel & Business: Zakelijke accommodatie met moderne kamers, 7 vergaderruimtes, sterke Wi-Fi, cateringopties en ligging nabij E313 en E314 knooppunten.

CJT DE KOMPEL in Beringen Vakantiehuis
Afstand: 1,1 km7.7
CJT DE KOMPEL
Laan op Vurten 61, Beringen

De Kompel: Ruim jeugdverblijf bij Beringse mijn, ideaal voor 108 personen. Met bossen, B-Mine complex en tal van activiteiten binnen handbereik.

BoetiekHotel Burgemeesterhuys in Beringen Hotel
Afstand: 2,2 km9.9
BoetiekHotel Burgemeesterhuys
Burgemeester Geyskensstraat 4, Beringen

Boetiekhotel Burgemeesterhuys in Beringen: vijf sfeervolle kamers, uitgebreide ontbijtservice, vergaderzaal en ideale locatie bij de historische mijnstreek.

Informatie over Beringen

Beringen, gelegen in de Belgische provincie Limburg, is een stad die rijk is aan industriële historie en natuurlijke schoonheid. De stad staat bekend om haar mijnverleden, met het befaamde Mijnmuseum Beringen en de goed bewaarde mijnsite be-MINE die bezoekers een inzicht geeft in het mijnwerkersleven van de 20e eeuw. Daarnaast biedt Beringen diverse recreatiemogelijkheden zoals het klimparadijs Alpamayo en de openluchtduiklocatie Todi, uniek door de afgestemde duikomstandigheden in een voormalige waterafzettingsput.

Naast het industriële erfgoed biedt Beringen ook groene oases voor natuur- en wandelliefhebbers. Het nabijgelegen Koersel Kapelleke en het natuurreservaat Vallei van de Zwarte Beek geven genoeg gelegenheid voor rust en ontspanning. De stad heeft verder een breed scala aan eet- en winkelvoorzieningen, wat het een veelzijdige bestemming maakt voor zowel dagjesmensen als langer verblijvende toeristen.