Menu

Berlare - 4 resultaten

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

B&B De Noorderwind in Dendermonde Bed and Breakfast
Afstand: 2,4 km9.5
B&B De Noorderwind

**Bed & Breakfast De Noorderwind** aan de Schelde in Schoonaarde biedt comfortabele kamers en vers ontbijt. Perfect voor fiets- en wandelroutes in Vlaanderen.

't Sutterhuisje in Berlare Vakantiehuis
Afstand: 2,7 km9.7
't Sutterhuisje

't Sutterhuisje: Charmante vakantieaccommodatie aan het Donkmeer met twee slaapkamers, tuin en overdekt terras. Perfect voor fiets- en wandelweekenden!

Thuisje Tierlantijn in Berlare Vakantiehuis
Afstand: 4,1 km10
Thuisje Tierlantijn

Vakantiewoning thuisje Tierlantijn in Overmere: Charmante accommodatie met alle gemakken nabij Donkmeer. Perfect voor natuurliefhebbers en fietsers!

Cosy Cottage B&B in Dendermonde Bed and Breakfast
Afstand: 2,4 km8.5
Cosy Cottage B&B

Housity: Kies uit hotels, B&B's en landhuizen. Ontdek unieke reiservaringen en topbestemmingen zoals Mauritius en Cancale. Betrouwbaar advies en actuele aanbiedingen.

Berlare

Berlare is een gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, bekend om zijn pittoreske landschappen en historische bezienswaardigheden. Het Donkmeer, een van de grootste meren in Vlaanderen, vormt het middelpunt van recreatieve activiteiten zoals vissen, zeilen en wandelen. Daarnaast biedt het natuurreservaat Blakken een ongerepte omgeving voor vogelaars en natuurliefhebbers. De gemeente heeft een rijk erfgoed, waaronder de 18e-eeuwse Sint-Martinuskerk en het kasteel van Berlare, welke beide het historische karakter van de regio weerspiegelen.

Cultureel gezien biedt Berlare een gevarieerd aanbod met verschillende festivals en evenementen die jaarlijks vele bezoekers trekken. Het Eetcafé ’t Paviljoen aan de rand van het Donkmeer staat bekend om zijn culinaire specialiteiten, terwijl lokale markten en ambachtelijke producten een authentieke ervaring garanderen. Door zijn combinatie van natuurlijke schoonheid en cultureel erfgoed is Berlare een aantrekkelijke bestemming voor zowel dagjesmensen als toeristen die op zoek zijn naar een rustigere locatie in België.