Menu

5 accomodaties in Best

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Best, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

De Nieuwe Heide in Best Bed and Breakfast
Afstand: 1,8 km9.5
De Nieuwe Heide
Sonseweg 20, Best

De Nieuwe Heide B&B: Natuurlijke rust nabij Eindhoven. Perfect voor avontuurlijke reizen en uitstapjes naar de Efteling of Beekse Bergen.

Boutique Hotel Bed&Bos in Best Hotel
Afstand: 2,2 km9.3
Boutique Hotel Bed&Bos
Sonseweg 37, Best

Bij Bedamp;ampBos: modern design in rustige bosomgeving nabij grote steden. Geniet van comfortabele kamers en hartelijke gastvrijheid.

Beeken Ekker in Sint-Oedenrode Bed and Breakfast
Afstand: 5,9 km9.7
Beeken Ekker
Liempdseweg 15, Sint-Oedenrode

Housity: Kies uit villa's, B&B's en hotels wereldwijd met topbeoordelingen voor een zorgeloze reis.

Best Dreams B&B in Best Bed and Breakfast
Afstand: 1,5 km8.7
Best Dreams B&B
Hokkelstraat 66, Best

Best Dreams B&B, luxe vakantiewoning voor 4 in Brabant, dichtbij natuurgebieden en steden als Eindhoven. Volledig uitgeruste faciliteiten.

Camping De Reuten in Best Camping
Afstand: 2,3 km8.7
Camping De Reuten
Kapelweg 28, Best

Boerderijcamping 'De Reuten': Natuur nabij Eindhoven, fietsroutes, gunstige tarieven, honden gratis. Perfect voor Aquabest evenementen.

Informatie over Best

Best is gelegen in de provincie Noord-Brabant, in het zuidelijke deel van Nederland. Het is een charmante stad, die bekend staat om zijn rijke historie, cultuur en natuurlijke schoonheid. Hier vind je alles wat je nodig hebt, van bruisende winkelcentra en hoogwaardige culinaire ervaringen tot serene natuurgebieden en historische bezienswaardigheden. Bovendien wordt Best geprezen om zijn centrale ligging met gemakkelijke toegang tot belangrijke steden zoals Eindhoven, Tilburg en \'s-Hertogenbosch, wat het een ideale uitvalsbasis maakt voor uitstapjes door de regio.

Voor geschiedenisliefhebbers herbergt Best een verrassende overdaad aan historische schatten. Bezoek het Klompenmuseum om meer te weten te komen over de Nederlandse traditie van klompenmaken. Het Oud Strijpse Kerkepad is een landelijk wandelpad dat u de kans biedt om de landbouwgeschiedenis van de regio te verkennen, terwijl u geniet van het pittoreske landschap. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Groene Woud: een uitgestrekt natuurgebied van bossen, vennen, moerasgebieden en heidevelden. Best is daarnaast een bruisende stad met talloze jaarlijkse evenementen, variërend van muziekfestivals tot culinaire evenementen. Kortom, Best biedt een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden passend bij uiteenlopende interessegebieden.