Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Beusichem? Profiteer van mooie deals in de Betuwe!

Zin in een weekendje rust in de Betuwe? De hotels in Beusichem liggen te midden van een fraai landschap met kronkelende rivieren, uiterwaarden en weelderige fruitbomen. Een fijne plek voor een comfortabel weekendje Gelderland, waar je ook charmante steden als Tiel en Buren bezoekt. Lees verder

Beusichem hotel: genieten van de natuur

De hotels in Beusichem zijn een heerlijke uitvalsbasis voor wandelaars. De Betuwe is rijk aan mooie wandelroutes. Het Engelroderpad is een prachtige route door het buitengebied van Beusichem. Je wandelt over dit klompenpad door een waterrijk gebied met historische kernen, weelderige boomgaarden en uitgestrekte weilanden. Ten zuiden van Beusichem ligt Heerlijkheid Mariënwaerdt. Dit landgoed heeft een oppervlakte van ruim 900 hectare met volop mogelijkheden om te wandelen. Een prima alternatief is een wandeling op Landgoed Soelen. In de omgeving van Beusichem bevinden zich diverse forten en bunkers, waaronder de Doorgezaagde Bunker in Zijderveld, Fort Honswijk in Schalkwijk en het fraaie fort bij Asperen. Dit laatste fort wordt gezien als een van de mooiste forten van de Hollandse Waterlinie en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Overnachten Beusichem met bezoek aan historische steden

Vanuit de hotels in Beusichem breng je een bezoek aan bijzondere steden. Tiel is een van de oudste steden van Nederland. De Sint-Maartenskerk en Waterpoort behoren tot de bekendste gebouwen. Verder kom je in het Flipje en Streekmuseum alles te weten over de geschiedenis van Tiel en de Betuwe. Buren is een pittoresk vestingstadje in de buurt van Beusichem. Buren heeft een bijzondere band met het Nederlandse koningshuis, omdat Willem van Oranje getrouwd was met Anna van Buren. Je bezoekt in Buren onder meer het Marechausseemuseum en Museum Buren, waar de historie van de stad uiteen is gezet. In Heteren bezoek je oorlogsmuseum 'The Island', dat een indrukwekkend beeld geeft van de gevechten die in de Betuwe plaatsvonden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Hotels Beusichem: bekijk het volledige aanbod

Zoek je in Beusichem een hotel? Hotels.nl heeft een ruime keus aan hotels in Gelderland en de rest van Nederland. Boek direct in Beusichem een hotel en geniet binnenkort van een ontspannen verblijf in de Betuwe.

Waarom een hotel in Beusichem boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro