Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Beveren: unieke deals

Wil jij hotels nabij Beveren vinden? Dat is een goed idee. Het Belgische Beveren ligt namelijk in een mooie omgeving vlak naast de stad Antwerpen. Het is dan ook een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar België. Hotels in Beveren boek je snel en voordelig via onze website. Wij vernieuwen de aantrekkelijke deals en originele arrangementen voortdurend. Kijk dus gauw rond en profiteer van de beste aanbiedingen! Lees verder

Er op uit in en rondom Beveren

Pak je koffers, rij naar onze zuiderburen en ontdek Beveren! In de omgeving kun je prachtige tochten maken op de fiets en lekker wandelen. Maak bijvoorbeeld een wandeltocht langs het wandelnetwerk Grenspark Groot Saeftinghe of ontdek unieke plekjes tijdens een Aardbeiroute. Je komt onder meer pittoreske veldkapelletjes, aardbeienvelden, een Radartoren en eeuwenoude kastelen tegen. Een bezoek aan Fort Liefkenshoek is een must. Er is een leuk belevingscentrum bij. Vanaf de uitkijktoren heb je een schitterend uitzicht op de streek en zie je enorme vrachtschepen af en aan varen. Komt dat zien en boek bij ons voor weinig geld een leuk hotel in de buurt van Beveren.

Hotels bij Beveren

Voor een geslaagd verblijf kun je het beste onze deals voor hotels nabij Beveren eens bekijken. Ze zijn laag geprijsd en vaak zitten er allerlei extraatjes bij. Vanuit de diverse hotels ben je gauw bij de verschillende toeristische trekpleisters, zoals het Erfgoedhuis Hof ter Welle. Je vindt daar fraaie kunstwerken, historische boeken en wisselende tentoonstellingen. Verder worden er regelmatig interessante evenementen georganiseerd en kun je genieten van de plaatselijke biercultuur. Beveren kent namelijk een aantal fantastische brouwers.

Hotel in de buurt van Beveren

Beveren lonkt en is op vele manieren te beleven. Als je van varen houdt, kunnen we je een tocht met de Waterbus van harte aanbevelen. Je ziet dan hoe mooi de Schelde is. Je kunt zelf een route samenstellen en zo bijvoorbeeld ook naar Antwerpen reizen. Het is tevens mogelijk om je fiets mee te nemen en zo die stad te bewonderen. Hoe mooi is dat? Boek nu dus gauw een of meerdere hotelovernachtingen in Beveren.

Waarom een hotel in Beveren boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro