Menu

4 accomodaties in Beveren

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Beveren, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Hotel Beveren in Beveren Hotel
Afstand: 2,5 km8.5
Van der Valk Hotel Beveren
Gentseweg 280, Beveren

Luxe kamers, overdekt zwembad, sauna, fitness, binnenspeelplaats, restaurant, bar en zalencomplex bij Antwerpen, Gent, Brussel.

Notarishuis Beveren B&B in Beveren Bed and Breakfast
Afstand: 399 meter9.7
Notarishuis Beveren B&B
Kloosterstraat 15, Beveren

Notarishuis Beveren B&B: Authentieke charme, modern comfort, tuin, zwembad. Op 20 min van Antwerpen en 40 min van Gent. Ontspan in luxe kamers.

Koetshuis Bosdam B&B in Beveren Hotel
Afstand: 238 meter9.9
Koetshuis Bosdam B&B
Oude Zandstraat 9, Beveren

Hotel & B&B Koetshuis Bosdam Beveren: Historisch koetshuis met superior kamers, wellness, gratis wifi, nabij Kasteel Bosdam en Antwerpen.

B&B Arenberghoeve in Beveren Bed and Breakfast
Afstand: 10,9 km9.9
B&B Arenberghoeve
Nieuw-Arenbergstraat 8, Beveren

Arenberghoeve in Kieldrecht: actieve boerderijtourisme met serene uitzichten, B&B, en verse landproducten.

Informatie over Beveren

Beveren, gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen, is een dynamische gemeente die een rijke historische achtergrond combineert met moderne voorzieningen. De gemeente omvat verschillende deelgemeenten, zoals Beveren-Waas, Melsele en Kallo, elk met hun unieke cultuur en bezienswaardigheden. Het kasteel Cortewalle, een gerestaureerd middeleeuws kasteel, en de watermolen van Beveren zijn prominente historische attracties die bezoekers inzicht geven in het erfgoed van de regio.

Strategisch gelegen nabij de haven van Antwerpen, maakt Beveren deel uit van de Waaslandhaven, een belangrijk logistiek knooppunt. Dit draagt bij aan de economische vitaliteit van de regio. Beveren biedt tevens een breed scala aan sport- en recreatiemogelijkheden, waaronder het moderne sportpark Beveren en diverse fiets- en wandelroutes. De mix van culturele, economische en natuurlijke attracties maakt Beveren een aantrekkelijke bestemming voor zowel toeristen als zakenreizigers.