Menu

1 accomodaties in Beyne-Heusay

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Beyne-Heusay, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Paradis Secret in Beyne-Heusay Vakantiehuis
Afstand: 1,5 km10
Paradis Secret
Rue des Moulins 23, Beyne-Heusay

Paradis Secret, Beyne-Heusay: Romantisch verblijf voor twee met bubbelbad, buitenzwembad en ontbijt. Nabij geselecteerde restaurants en culinaire opties.

Informatie over Beyne-Heusay

Beyne-Heusay is een gemeente in de provincie Luik, gelegen in het oosten van België. De plaats staat bekend om zijn rustige woonwijken en heeft een oppervlakte van ongeveer 7,32 vierkante kilometer. Beyne-Heusay biedt een goede mix van stedelijke en landelijke omgevingen, met diverse wandel- en fietsroutes door het prachtige landschap en nabijgelegen bossen. Bezoekers kunnen genieten van de lokale architectuur, met enkele historische gebouwen die de rijke culturele erfenis van de regio weerspiegelen.

De gemeente is goed bereikbaar dankzij de nabijheid van de snelwegen E40 en E42, en ligt op korte afstand van de stad Luik. Dit maakt Beyne-Heusay een ideale uitvalsbasis voor toeristen die de grotere steden willen bezoeken zonder de drukte. In de buurt zijn er verschillende horecagelegenheden en winkels, waardoor het een praktische keuze is voor zowel korte bezoeken als langere verblijven.