Stedentrips
dagen

Stedentrip naar de prachtige stad Athene incl. vlucht

Candia Hotel
Athene, Attica, Griekenland bekijk op kaart
3-, 4-, 5- of 6-daagse stedentrip in een 4*-hotel in de prachtige stad Athene incl. vlucht

Athene is rijk aan historie. Op vele plaatsen in de stad zie je ruïnes, gracieuze gebouwen en musea vol antieke aspecten. De Akropolis is het belangrijkste symbool van de stad. Bovenop dit rotsplateau prijkt het majesteitelijke Parthenon, de tempel gewijd aan de godin Pallas Athene. Naast dat de stad vol staat met historische bezienswaardigheden, is Athene de afgelopen jaren omgetoverd tot een levendige metropool met een bruisend centrum. Tijdens je stedentrip mag een bezoek aan de oudste wijk Plaka zeker niet ontbreken. Wandel hier door de smalle en kleurrijke straatjes, struin neer op een van de gezellige terrasjes en bezoek de vele souvenirwinkeltjes.

Stedentrips
dagen

Stedentrip naar de prachtige stad Athene incl. vlucht

Candia Hotel
Athene, Attica, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Retourvlucht naar Athene vanaf luchthaven naar keuze
  • Verblijf in een 4*-hotel!
  • Hotel gelegen op 300 meter van het metrostation
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het wereldwijd bekende monument De Akropolis
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Candia Hotel
Theodore Diligiannis 40,
Athene, Griekenland
Kaart
Theodore Diligiannis 40, Athene, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het comfortabele Candia Hotel is gelegen nabij het centrum van de stad. Alle kamers van het hotel hebben een moderne inrichting en zijn standaard voorzien van een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je in de ontbijtruimte van het hotel aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Bovendien maak je gratis gebruik maken van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee, alleen in de omgeving
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Tempel van Hephaistos

Bezienswaardigheden
Adrianou 11

De tempel van Hephaistos wordt ook wel Hephaisteion genoemd. In Athene is het een van de best bewaarde oud-Griekse tempels. Hij staat op het hoogste punt van de Kolonos Agoraios.

Ermou straat

Shoppen
Ermou, Athene

Ermou straat is dé winkelstraat van Athene. Van mooie, luxe winkels tot kleine boetiekjes. Op zoek naar mooie souvenirs? Bezoek de Lekka straat, waar vele handgemaakte artikelen worden verkocht.

Nikè Tempel

Bezienswaardigheden
Nike

De Tempel van Nikè op de akropolis van Athene is gewijd aan de godin Athena Nikè. De godin was de godin van de wijsheid, maar ook van de oorlog, de overwinning en zij was beschermster van de ambachtelijke arbeid. Vanaf de tempel van Nikè is de Egeïsche Zee goed te zien.

Akropolis

Bezienswaardigheden
Akropolis

De Akropolis van Athene bevindt zich midden in de stad en is een 156 meter hoge berg. Het betekent letterlijk 'het hoogste punt van de stad'. Vanaf de Akropolos heeft u een prachtig uitzicht en met helder weer kunt u de eilanden Salamis en Aegina zien liggen.

Parthenon

Bezienswaardigheden
Parthenon

Op 156 meter hoogte, boven op de Akropolis staat het Parthenon. Ooit werd deze tempel gebouwd voor Athena Parthenos de beschermgodin van de stad.

Lykavittos heuvel

Bezienswaardigheden
Ploutarhou 66

De Lykavittos is een 300 meter hoge heuvel in het midden van Athene. Bovenop de heuvel is een cafe voor een hapje en een drankje terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Nee, alleen in de omgeving

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 7.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro