Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Familiehotel in Bergen incl. ontbijt

Hotel 1900
Bergen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een familiehotel in Bergen vlakbij Almaar

Het is een pareltje van een dorp, het Noord-Hollandse Bergen. Dichtbij zee, strand en te midden van de bossen is een romantisch weekend of midweek met je partner iets om naar uit te kijken: in deze bourgondische kunstenaars-trekpleister weten ze wel wat genieten is! Het statige en comfortabele Hotel 1900 ligt op enkele minuten lopen van het centrum, een gemoedelijke mix van bohémien en chic oftewel alternatief en deftig. Horeca zijn er rondom de schitterende 15e-eeuwse Ruïnekerk, het epicentrum van het uitgaanspubliek tijdens de Kunst10daagse of Lichtjesavond. Zoals De Taverne waar vaak live muziek is, het eeuwenoude Huis Met De Pilaren en eetcafé De Lamoraal. Bekende inwoners als Thé Lau, Saskia Noort en Joost Zwagerman lieten zich hier inspireren, Youp van't Hek heeft hier ook een huisje. Winkel bij de boetiekjes en vele kleding- en boekenzaken, kijk rond bij de galerieën en bezoek Museum Kranenburgh voor wisselende tentoonstellingen. Je loopt aan alle dorpsgrenzen het prachtige bos in, of huur een fiets om de hippe badplaats Bergen aan Zee te bereiken. Artistieke zusje Schoorl, met het bekende Klimduin, ligt eveneens op fietsafstand, net als kaasstad Alkmaar met zijn vele musea, winkelstraatjes, terrasjes en ontspannen sfeer. Gun jezelf en je geliefde een break in dit mooie stukje Noord-Holland, waar je samen volledig tot rust komt.

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Familiehotel in Bergen incl. ontbijt

Hotel 1900
Bergen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Hotel ligt op slechts 5km van het strand en Alkmaar
  • Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een heerlijke strandwandeling!
Bezoek de stad Alkmaar!

Tijdens de zomermaanden moet je hier absoluut een bezoek brengen aan de beroemde kaasmarkt. Dit is overigens perfect te combineren met het Hollands Kaasmuseum dat in het monumentale Waaggebouw is gevestigd. Als je meer wilt weten over de geschiedenis van de stad en de omgeving ga je langs bij het Stedelijk Museum. Of wat dacht je van het Beatles Museum en Biermuseum De Boom? De stad en omgeving zijn werkelijk schitterend en perfect te verkennen middels een stadswandeling, fietstocht of rondvaart. Je kunt hier trouwens ook fantastisch shoppen! Wandel bijvoorbeeld door de Oude Stad met zijn karakteristieke straatjes en bijzondere winkeltjes

Hotel 1900
Russenweg 3-5,
Bergen, Nederland
Kaart
Russenweg 3-5, Bergen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel 1900 is een gezellig familiehotel met 43 kamers. Het hotel is gelegen op slechts 5 km van het strand en de beroemde kaasstad Alkmaar. De sfeervolle kamers zijn gesitueerd in twee naast elkaar liggende oude villa's. Je vind het sfeervolle hotel in het centrum, rustig gelegen in een kleine zijstraat. Alle kamer zijn voorzien van een douche, een toilet, een tv en Wi-Fi. In de lounge of op het terras geniet je van een hapje en een drankje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Parkeerkosten
€ 7,50 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€12,50 per huisdier per dag. Maximaal 2 per kamer per mail te reserveren.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Stedelijk Museum Alkmaar

Musea
Canadaplein 1

Het stedelijk museum in Alkmaar presenteert de geschiedenis van Alkmaar eveneens als het culturele erfgoed.

Het Hollandse Kaasmuseum

Musea
Waagplein 2

Het Hollandse Kaasmuseum toont de ontwikkeling en bereiding van zuivelproducten door de jaren heen. Eveneens als de handel en het leven op het platteland.

Alkmaar

Steden
Almaar

Met zijn prachtige centrum vol monumenten, grachten, winkels, musea, terrassen en natuurlijk de kaasmarkt, heeft Alkmaar alles in zich om voor altijd in je herinnering te blijven.

Zaanse Schans

Bezienswaardigheden
Schansend 7

Langs de Zaan zijn diverse historische molens en huizen in een wijkje bij elkaar gebracht. Langs het water zijn een aantal molens te bezoeken. Zeker een aanrader!

Hoorn

Steden
Gouw 1

Hoorn is een echte winkelstad met een zeer gevarieerd winkelaanbod in een sfeervol centrum met vele gezellige terrasjes, cafeetjes en restaurantjes.

IJmuiden

Steden, Stranden
Marktplein 33

IJmuiden is een gezellig havenstadje. IJmuiden heeft avontuurlijke stranden met volop mogelijkheden voor wind- en watersport.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€12,50 per huisdier per dag. Maximaal 2 per kamer per mail te reserveren.

Parkeren

In omgeving

Parkeerkosten

€ 7,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 22.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro