Stedentrips
dagen

Splinternieuw 4*-hotel in Luik aan de Maas incl. ontbijt en upgrade

Radisson Liège City Centre
Luik, Luik, België bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen in de historische stad Luik aan de Maas in een splinternieuw luxe 4*-hotel incl. ontbijt en upgrade

Kom 2, 3 of 4 dagen genieten in het splinternieuwe hotel Radisson Liège City Centre. Het hotel heeft een luxe uitstraling en ligt dichtbij een groot aantal historische en culturele bezienswaardigheden, in het hart van Luik. Zo wandel je gemakkelijk naar de Sint-Pauluskathedraal, het L'îlot Saint-Georges en de Citadel van Luik. Ga met de kinderen zeker een dag naar het Aquarium-Museum waar je naast levende zeedieren in de aquaria ook de skeletten van walvissen bekijkt. Ook is het erg leuk om een wandeling te maken langs de schilderachtige rivieroever. Haal een lekkere Luikse wafel terwijl je op een bankje uitkijkt over het water. Bij terugkomst kom je helemaal tot rust in je kamer. De kamers hebben een Scandinavisch interieur, zijn licht en voorzien van prettige voorzieningen. In de hotelbar ben je van harte welkom voor een hapje of drankje. Dat klinkt goed, toch?

Stedentrips
dagen

Splinternieuw 4*-hotel in Luik aan de Maas incl. ontbijt en upgrade

Radisson Liège City Centre
Luik, Luik, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Upgrade naar een standaard kamer
  • SPLINTERNIEUW HOTEL, geopend maart 2022!
  • Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de Luikse markt La Batte op zondag
Tips voor tijdens je verblijf

Bezoek de Luikse markt La Batte op zondag
La Batte in Luik is de grootste markt in België. Maar liefst 3 kilometer aan kraampjes strekken zich uit van de Qual Rossevelt naar de Quai de Maastricht. Iedere zondag van 10.00 uur tot 14.00 uur vind je hier meer dan 500 kramen langs de Maas. Struin langs de kraampjes met kleding, antiek, dieren, maar uiteraard ook groente en fruit, bloemen en platen en allerlei specialiteiten uit verschillende landen.

Breng een bezoek aan Namen
Namen is de hoofdstad van de Belgische deelstaat Wallonië en ligt aan de Maas. In de oude binnenstad van Namen zijn veel bezienswaardigheden te vinden. Enkele voorbeelden zijn het Belfort, waarvan de geschiedenis terug gaat naar 1388 en de Jozefskerk uit 1650. Cultuurzoekers kunnen hun hart ophalen in het Vleeshuis, dat tegenwoordig een museum herbergt, maar vroeger dienst deed als een gildehuis van de slagers uit de middeleeuwen. Een ander mooi museum is het Afrika Museum, gewijd aan Félicien Rops, de belangrijkste kunstenaar die de stad voortbracht. De oudste kerk van de stad is de Sint-Jan-de-Doperkerk, een van oorsprong gotische kerk die uit de 13e eeuw stamt. Wanneer u de stad eens op een andere manier wilt verkennen is een bezoek aan de Citadel van Namen een aanrader. Het ligt op een 100 meter hoge heuvel boven de stad en is een van de grootste burchten van Europa. De Romeinen gebruikten deze plaats al als fort.

Bezoek Valkenburg
Valkenburg is een populaire toeristische bestemming in het zuiden van Limburg in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Ieder jaar trekken miljoenen mensen naar dit stadje toe. De meeste komen hier voor de vele toeristische attracties die er in en rond de stad te vinden zijn. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lang populair als toeristische bestemming. De lokale VVV had de toeristische waarde van Valkenburg al snel door en liet al aan het eind van de 19e eeuw een houten uitkijktoren bouwen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Radisson Liège City Centre
Rue des Bons Enfants 12,
Luik, België
Kaart
Rue des Bons Enfants 12, Luik, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Radisson Hotel Liege City Centre ligt in Luik. Het beschikt o.a. over een restaurant, bar, terras en een lounge. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een zithoek, een flatscreen-tv met satellietzenders, een kluisje, koffiezetapparaat en een eigen badkamer met een douche. Sommige kamers van het Radisson Hotel Liege City Centre hebben een balkon. Bezienswaardigheden in de omgeving van het hotel zijn Ilot St Michel, de Koninklijke Opera van Wallonië, de Botanische Tuin en het Paleis van Luik.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Tennisbaan
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Paleis van de Prins-bisschoppen

Bezienswaardigheden, Cultuur
Place Saint Lambert

Het Paleis van de Prins-Bisschoppen, het huidige justitiepaleis van Luik, is gesitueerd op de Place Saint-Lambert, in het hart van de stad.

Montagne de Bueren

Bezienswaardigheden, Cultuur
Montagne De Bueren

De Montagne de Bueren is een straat met honderden treden in het centrum van de Belgische stad Luik. De straat verbindt de wijk Féronstrée et Hors-Château met Au Péri en de toegang tot de citadel van Luik.

Ansembourg Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Féronstrée

Het Ansembourg Museum is een museum van toegepaste kunst in de Belgische stad Luik. Het gebouw geldt als een typisch voorbeeld van barokarchitectuur in het prinsbisdom Luik.

Grand Curtuis

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Quai De Maestricht

Het Grand Curtius is een museum van kunst, kunstvoorwerpen en oudheden in de Belgische stad Luik. Het museum is gelegen aan de Féronstrée in het historische centrum van Luik.

Luik

Steden
Luik

Luik heeft allure en is zeker een aanrader voor een dagje cultuur snuiven of winkelen. De stad is een echte uitgaansstad en heeft een uitgebreid winkelaanbod.

Haspengouw

Natuur & Parken
Sint-Truiden

Haspengouw is een grote natuurstreek in Belgisch-Limburg. Bekijk de prachtige bloesems en pluk fruit in de grootste fruitstreek van West-Europa. Bezoek ook vele kastelen en monumenten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro