Stedentrips
dagen

Verblijf in een splinternieuw appartement of studio in Antwerpen

YAYS Antwerp Opera
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een splinternieuw appartement of studio in het bruisende Antwerpen

Verblijf in het YAYS Antwerp Opera dat is gelegen aan de rand van het bruisende centrum van Antwerpen. Het bruisende centrum kent een breed scala van bezienswaardigheden en toeristen plekjes. Zo begin je bij Het Steen! Dit is een deel van een voormalige ringwalburg die tijdens je verblijf zeker niet te missen is! Verder vind je in de stad nog veel meer cultuur en bezienswaardigheden, zoals Onze Lieve Vrouwe kathedraal en het Rubenhuismuseum. 's Avonds kun je er voor kiezen om te genieten van eigen kookkunsten in je appartement of om relaxed op het terras te gaan zitten en laat jij je verwennen!

Stedentrips
dagen

Verblijf in een splinternieuw appartement of studio in Antwerpen

YAYS Antwerp Opera
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Verblijf in een volledig ingericht appartement of studio
  • Verblijf op 500 meter van de binnenstad
  • Splinternieuw complex!
  • Tip: bezoek het voormalige ringwalburg ''Het Steen''
Tips voor jouw verblijf

Het Steen
Het Steen is het oudste bewaarde gebouw van Antwerpen en dat maakt hem dan natuurlijk ook zo bekend en dé hotspot van de stad. Ook is het Visitor Center hier aanwezig waar jij een stadsplan over de prachtige bezienswaardigheden kunt krijgen. Hoe ideaal is dat?
Als je nog één verdieping hoger zult gaan kom je in het nieuwe ''The City Story''. Volg de route en krijg nog meer te zien en te weten over Antwerpen.

Onze Lieve Vrouwe kathedraal
Een bezoek aan Antwerpen zonder De kathedraal Onze Lieve Vrouwe is geen optie! Het is een indrukwekkende kathedraal een prachtige verschillende kunstwerken van o.a. Rubens, waaronder de 'Kruisoprichting' en 'Kruisafneming'. Een zeker indrukwekkende ervaring.

Rubenhuismuseum
Een museum in Antwerpen met een hele lange geschiedenis, het Rubenhuismuseum. In het hart van Antwerpen is het huis van Peter Paul Rubens gevestigd. Hij was een wereldberoemde barokschilder uit de 16e en 17e eeuw. In de 18e eeuw wordt het huis gebruikt als een gevangenis wat duurde tot 1937. Vanaf dat moment is het een museum in originele staat gebouwd van Rubenshuis. Twee onderdelen zijn nog wel altijd bewaard gebleven: het portiek en het tuinpaviljoen.

YAYS Antwerp Opera
Frankrijklei 31,
Antwerpen, België
Kaart
Frankrijklei 31, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het splinternieuwe YAYS Antwerp Opera is een ideaal startpunt om de stad Antwerpen te ontdekken. Het recent geopende pand bevindt zich in de diamantwijk vol karakter en unieke attracties. Vanaf hier is het op loopafstand van de binnenstad. Het bied alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een keuken met keukengerei, magnetron en vaatwasser, zithoek met televisie en een eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar en parkeren is mogelijk tegen een betaling. Of je nu een vroege vogel bent of een nachtbraker, een gezonde ochtendmaaltijd zal je helpen om het meeste uit je dag te halen. Met de ontbijtaanbieding bij YAYS Antwerp Opera heb je een gemakkelijke ontbijtoplossing om je dag knallend te beginnen, zelfs als je geen ochtendmens bent. In samenwerking met de buurman Local Store bieden ze ontbijtboxen aan gevuld met diverse heerlijke artikelen. Indien je inclusief ontbijtbox hebt gereserveerd, kun je deze ophalen bij de receptie op maandag tot zaterdag vanaf 07.30 uur en op zondag vanaf 10.00 uur. De ontbijtbox bestaat uit: een croissant, twee pistolets met kaas en ham (vegetarisch ook mogelijk), jam, vruchtensap en yoghurt met fruit en granola. Eventuele dieetwensen kunnen tot 24 uur van tevoren worden doorgegeven.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 29,90 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Douche
  • Toilet
  • Airconditioning
Hoogtepunten

Oude binnenstad

Bezienswaardigheden
De Keyserlei 29

De prachtige historische binnenstad van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. Laat je door een gids leiden langs het Steen, de Bourla en de Grote Markt.

Centraal Station Antwerpen

Bezienswaardigheden
Antwerpen-Centraal

Eén van de mooiste gebouwen van Antwerpen is het Centraal Station, ook wel Midden-Statie of Spoorwegkathedraal genoemd. Neem zeker een kijkje!

Rubenshuis

Musea
Wapper 15

In het Rubenshuis leefde Peter Paul Rubens, een van de grootste barok kunstenaren, 25 jaar met zijn gezin.

Vreemdelingenmarkt

Eten en drinken
Oude Vaartplaats

Iedereen kent de Vogeltjesmarkt in Antwerpen. Op zaterdag wordt op dezelfde locatie de Vreemdelingenmarkt gehouden. Hier worden vooral buitenlandse goederen aangeboden.

Onze-Lieve-Vrouwekathedraal

Bezienswaardigheden
Groenplaats 21

De kathedraal is een enorme schatkamer met verschillende kunstwerken van onder andere Rubens.

Plantin-Moretus Museum

Musea
Vrijdagmarkt 22-23

Het Museum Plantin-Moretus is een historisch museum over de drukkersfamilie Plantin-Moretus. Dit museum is opgericht in 1555 door Christoffel Plantijn.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op:
Indien je inclusief ontbijtbox hebt gereserveerd, kun je deze ophalen bij de receptie op maandag tot zaterdag vanaf 07.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur. De ontbijtbox bestaat uit: een croissant, twee pistolets met kaas en ham (vegetarisch ook mogelijk), jam, vruchtensap en yoghurt met fruit en granola.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 29,90 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.97 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro