Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in Eelderwolde

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk
Eelderwolde, Groningen, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in luxe 4*-Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk

Kom 2 dagen genieten in het luxe 4*-Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk en verwen jezelf met een heerlijke overnachting met ontbijt en diner. Ontdek de mooiste plekjes van Groningen en Drenthe, of je nou komt voor de stad, natuur of cultuur. Het hotel heeft een ideale ligging waardoor je alle kanten op kunt. Huur een fiets en ontdek de omgeving per fiets. Met 20 minuten ben je al in de binnenstad van Groningen. Heb je geen zin om te fietsen? Naast het hotel is een bushalte, waarmee je met de bus in 10 minuten in het centrum staat voor een stadswandeling, een bezoekje aan het Groninger museum of om lekker te winkelen. Natuurliefhebbers zijn hier ook aan het juiste adres! Maak een wandeling door natuurgebied De Onlanden. Het natuurgebied kenmerkt zich door ruige hooilanden, moerasbos en vennen. Vergeet niet om een kijkje te nemen vanaf de uitkijktoren. Na een heerlijke dag op pad te zijn geweest, schuif je aan voor een heerlijk 3-gangendiner... Dat wordt genieten!

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in Eelderwolde

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk
Eelderwolde, Groningen, Nederland bekijk op kaart
Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk
Borchsingel 53,
Eelderwolde, Nederland
Kaart
Borchsingel 53, Eelderwolde, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is gelegen in Eelderwolde, naast de snelweg A7 en 4 km van Groningen. Naast het hotel stopt een rechtstreekse bus naar Groningen. In het restaurant Groen en Bar/Brasserie De Wit kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. In het sfeervolle restaurant heeft een uitgebreide a le carte menukaart. Voor ontspanning kun je terecht in de bar, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Tevens is het hotel voorzien van gratis Wi-Fi en parkeren, is er een 24-uursreceptie en een fitnessruimte aanwezig. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van comfortable boxspringbedden, een flatscreen-tv, een minibar, kluisje en koffie- en theefaciliteiten. De luxe badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel, föhn en een apart toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 27,50 per huisdier per nacht (max 2 huisdieren per kamer, huisdieren valt alleen onder honden, andere dieren zijn niet toegestaan) (op aanvraag)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Het Nederlands Stripmuseum

Bezienswaardigheden, Musea
Westerhaven 71

In het Nederlandse Stripmuseum kom je alles te weten over strip- en filmhelden van vroeger en nu. Leer echte tekeningen te schetsen of kom erachter hoe een stripverhaal tot stand komt.

Museum aan de A

Musea
Brugstraat 24

Ben je geïnteresseerd in de scheepvaart? Breng dan vooral een bezoek aan dit museum. Het museum heeft een uitgebreide collectie waarvan een groot deel te zien is in de museumzalen.

Groninger Museum

Musea, Cultuur
Museumeiland 1

Een unieke ervaring is een bezoek aan het Groninger Museum. Het is een mooi modern gebouw met veel prachtige moderne kunst.

Der Aa-Kerk

Bezienswaardigheden
Akerkhof 2

Der Aa-Kerk is een prachtige kerk in het centrum van de stad.

Groningen

Steden
Waagplein 4

Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen en staat bekend als een gemoedelijke universiteitsstad. Deze Hanzestad heeft veel te bieden. Denk hierbij aan de Martinitoren.

Martinitoren

Bezienswaardigheden, Musea, Tours & activiteiten
Martinikerkhof 1

Je kunt bij het beklimmen van de toren zelf bepalen tot hoe hoog je gaat. Bijvoorbeeld tot de Klokzolder, die op een hoogte ligt van 30 meter en 129 traptreden telt.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 27,50 per huisdier per nacht (max 2 huisdieren per kamer, huisdieren valt alleen onder honden, andere dieren zijn niet toegestaan) (op aanvraag)

Belangrijke informatie

De keuken en restaurant is geopend tot 22.00 uur

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro