Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

MEGADEAL! ⚡ Verblijf in een luxe hotel in Düsseldorf incl. ontbijt

voco Düsseldorf Seestern, an IHG Hotel
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Ga voor een 2-, 3- of 4-daagse stedentrip naar het altijd gezellige Düsseldorf incl. ontbijt

Ben je opzoek naar een leuke stad, niet al te ver weg, voor een stedentrip? Dan is Düsseldorf wat voor jou! Het is een schitterende stad in Duitsland, een gezellig historisch centrum met het oude stadhuis en vele winkelstraten, waaronder de beroemde Königsallee. Ook zijn er verschillende musea die ook zeker een bezoekje waard zijn. Wil je even ontsnappen aan de drukte van de stad? Bezoek dan de Hofgarten of de Heinrich Heine Platz. Ook de moeite waard is de kilometers lange wandelpromenade langs de Rijn. Vooral in het zomerseizoen is het hier levendig met gezellige terrasjes, wandelaars en rondvaartboten. De Rijnoeverpromenade wordt niet voor niets gezien als het kloppend hart van Düsseldorf!

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

MEGADEAL! ⚡ Verblijf in een luxe hotel in Düsseldorf incl. ontbijt

voco Düsseldorf Seestern, an IHG Hotel
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel ligt direct bij zowel metro als bushalte
  • Incl. een fles water op de kamer bij aankomst
  • Met de metro of bus 15 minuten verwijderd van hartje Düsseldorf
  • Gratis gebruik van de fitness & sauna
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga lekker shoppen op de Königsallee
Tips in de omgeving!

Stadhuis (rathaus)
Dit is de meest iconische bezienswaardigheid van Düsseldorf. Ga een stapje achteruit en bewonder de met klimop bedekte gevel van het gebouw. Hier vind je ook het beroemde ruitermonument Jan Wellem.

De Lambertus Basiliek
Vind je het middeleeuwse verleden van Düsseldorf interessant? Dan is de Lambertus Basiliek zeker een bezoekje waard. Dit is de meest opvallende kerk zowel van binnen als van buiten. Van buiten valt de kerk op omdat deze een gedraaide torenspits heeft maar ook binnenin de kerk is een hoop te zien!

Maak een wandeling langs de romantische Rijn
Tijdens een bezoek aan Dusseldorf kom je vrijwel zeker op de Rheinpromenade terecht. Je hebt vanaf hier een prachtig uitzicht over de Rijn, de rondvaartboten en de terrasjes zorgen voor de gezellige sfeer op de boulevard.

De kasteeltoren (schlossturm)
Deze kasteeltoren behoort tot één van de oudste bouwwerken van Düsseldorf. De toren is in 1386 gebouwd! Vanaf de kasteeltoren heb je een mooi uitzicht over de stad. In de avond is het kasteel mooi verlicht.

Düsseldorf Card
Gaan jullie veel bezienswaardigheden bezoeken? Dan is een Düsseldorf Card handig. Hiermee kun je gratis reizen met het openbaar vervoer. Ook krijg je tot 100% korting op verschillende attracties, zoals musea en de Aquazoo.

voco Düsseldorf Seestern, an IHG Hotel
Fritz-Vomfelde-Strasse 38,
Düsseldorf, Duitsland
Kaart
Fritz-Vomfelde-Strasse 38, Düsseldorf, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Voco Düsseldorf Seestern, an IHG Hotel ligt op een rustige locatie in Düsseldorf, op korte wandelafstand van de rivier de Rijn. Het hotel is recent gerenoveerd en beschikt over een stoombad en een fitness ruimte. In bar-restaurant 38 staan regionale en internationale gerechten op het menu. Er kunnen ook drankjes en snacks worden genuttigd op het terras. De kamers beschikken over een tv, telefoon, kluisje en een badkamer met bad, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Sint-Lambertuskerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stiftspl 7

De bijzondere toren van deze St. Lambertus kerk is inmiddels het symbool van de stad. Dit komt door zijn bijzondere gedraaide dakconstructie.

Rheinturm

Bezienswaardigheden
Stromstraße 20

Voor een prachtig uitzicht over de stad is het aan te bevelen om een bezoek te brengen aan de Rheinturm. De toren heeft een hoogte van bijna 241 meter.

Düsseldorf Aldstadt

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Heinrich-Heine-Allee

Düsseldorf Altstadt is het prachtige oude centrum van Düsseldorf. Mooie oude huisjes en kleine straatjes met unieke boetiekjes waar je naar hartenlust kunt shoppen.

Heinrich-Heine Platz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Heinrich-Heine-Platz

Een plein die vernoemd is naar één van de belangrijkste Duitse dichters is de Heinrich-Heine Platz. Dit mooie plein met het Jan-Willem monument is elk jaar het decor voor een kerstmarkt.

Köningsallee

Bezienswaardigheden, Shoppen
Königsallee

Het leukste maar tevens duurste winkelgebied van de stad. Dit deel heet de Köningsallee. Hier vind je een aantal leuke modehuizen en andere luxe winkels.

Düsseldorf

Düsseldorf

Chique boutieks, veel cultuur en leuke restaurants, zo beschrijft men Düsseldorf. Düsseldorf is de meest kosmopolitische stad in Duitsland en is zowel modern als authentiek.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Let op:
In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieu sticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieu sticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro